Viihde

Jacksonin lapset isoäidin huostaan

Michael Jacksonin lasten huoltajuus on määrätty tilapäisesti Jacksonin äidille. Asiasta päätti losangelesilainen oikeusistuin. Katherine Jackson on hoitanut poptähden kolmea lasta tämän viime viikolla tapahtuneesta kuolemasta asti.

Jacksonin kuoleman jälkeisestä oikeusprosessista odotetaan pitkää ja mutkikasta. Jacksonin suvun kerrottiin myös käynnistäneen prosessin tähden omaisuuden hallinnan saamiseksi.

Jacksonien lakimies totesi suvun seuraavan viranomaisten tutkimusta tähden kuolemasta tarkasti. Suku on palkannut oman patologin, joka on jo tehnyt Jacksonille toisen ruumiinavauksen. Eilen julkisuudessa liikkui huhuja ensimmäisen ruumiinavauksen tuloksista, mutta Los Angelesin viranomaiset kiistivät tulosten vuotaneen julkisuuteen.

Tähden isän Joe Jacksonin mukaan perhe päättää hautajaisten ajankohdan vasta sitten, kun toisen ruumiinavauksen tulokset ovat selvillä.

Viranomaisten tekemän kuolinsyyntutkimuksen lopullisia tuloksia on odotettavissa vasta useiden viikkojen päästä, kun kaikki testitulokset ovat valmistuneet.