Viihde

Lepaan Anna panee
Maunu Tawastin koville

TS/Timo Jakonen<br />Kuunnelkaa sisimpänne ääntä, kehottaa Maunu Tawastiin palavasti rakastunut Lepaan Anna, joka on tullut markkinoille selvittämään piispaehdokkaan aikeita. Taina Lindman-Moisio innostui keskiajasta tyttärensä yllyttämänä.
TS/Timo Jakonen
Kuunnelkaa sisimpänne ääntä, kehottaa Maunu Tawastiin palavasti rakastunut Lepaan Anna, joka on tullut markkinoille selvittämään piispaehdokkaan aikeita. Taina Lindman-Moisio innostui keskiajasta tyttärensä yllyttämänä.

JOHANNA PIHLAVA

- Täällä markkinoilla minä laitan Maunu Tawastin vastaamaan sanoistaan ja vitkuttelu saa loppua. Hänen on tehtävä ratkaisunsa, julistaa Lepaan Anna, jonka sydän on kuulunut Maunu Tawastille jo kolmetoista vuotta.

- Olen kaikki nämä vuodet uskonut, että rakkautemme on totta ja että hän todella tekee minusta kunniallisen naisen. Olenhan synnyttänyt hänelle jo lapsenkin.

Toista vuotta keskiaikaisilla markkinoilla näyttelevä Taina Lindman-Moisio nauttii legendaarisen Lepaan Annan roolista silmin nähden.

- Anna on tunneihminen niin kuin minäkin. Täällä saan näyttää vapaasti tunteeni ja antaa palaa, kun tosielämässä täytyy olla niin korrekti, hän pohtii.

- Tekisi hyvää nykyajan ihmisillekin näyttää tunteensa vapaammin.

11-vuotias tytär Noramaria Lindman houkutteli teatteria aikoinaan harrastaneen äitinsä markkinoille.

- Tytär on ylipuhunut minua tänne jo kauan, mutta en aiemmin uskaltanut sitoutua tähän, kun tämä vie niin paljon aikaa, Lindman-Moisio selvittää.

- Nyt tämä on yhteinen harrastuksemme.

Fysioterapeuttiyrittäjänä Lindman-Moisio saa välillä sovitella aikataulujaan treenien, perheen ja työn välillä.

- Harjoituskiireessä tulee välillä stressi, että miten saan ajan riittämään, mutta markkinoille päästyään huomaa sen kaiken olleen tämän arvoista. Meillä on aivan mielettömän hyvä porukka täällä.