Digitietoa ja lainalaitteita
tarjolla Raisiossa

Turun Sanomat

Kannattaako hankkia digisovitin vai -televisio? Milloin laite kannattaa ostaa?

Raision kaupunginkirjastossa torstaina 29. maaliskuuta järjestettävässä Digi-tv-tietopäivässä Lännen Puhelimen asiantuntijat vastaavat kansantajuisesti näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Päivän aikana on mahdollisuus myös kokeilla käytännössä uutta tekniikkaa ammattilaisten opastuksella.

- Siirtymävaiheeseen liittyy paljon epäilyksiä ja tiedon puutetta, joita tietopäivän tarkoituksena on hälventää. Kerromme digiajan mukanaan tuomista uusista palveluista, joista on toistaiseksi ollut vain vähän puhetta. Laitteisiin ja niiden ominaisuuksiin voi lisäksi tutustua päivän aikana kiireettä asiantuntijan opastuksella, yhteyspäällikkö Timo Larkela Lännen Puhelimesta kertoo.

Raision kirjastosta on myös mahdollista lainata kirjastokortilla digisovittimia kotikokeiluun kahdeksi viikoksi kerrallaan. Raision lisäksi palvelu toimii Naantalin ja Ulvilan kirjastoissa.

- Digilaitteiden lainaus on ollut todella suosittua. Kokeilu ja opastus helpottavat selvästi siirtymävaihetta. Tulemme jatkamaan kirjastojen kanssa hyvin toiminutta yhteistyötä kevään aikana, Larkela kiittelee.

Infotilaisuudet 29.3. klo 12-14 ja klo 18-20 Raision kaupunginkirjaston Martinsalissa, Eeronkuja 2.