Viihde

Turun Ladun lahjavaroilla
kanootti SOS-lapsikylälle

TS/Päivi Kosonen<br />Uutuuttaan kiiltelevää kanoottia ihastelemassa Ritva Lehto (vas.), Eino Väärä, Hannu Svegin, Kari Kiesiläinen ja Hannu Raitis.
TS/Päivi Kosonen
Uutuuttaan kiiltelevää kanoottia ihastelemassa Ritva Lehto (vas.), Eino Väärä, Hannu Svegin, Kari Kiesiläinen ja Hannu Raitis.

Turun Sanomat

Joskus käy niinkin, että syntymäpäiväsankari ei itse kerää lahjoja vaan haluaa sen sijaan muistaa muita. Tällaiseen ratkaisuun päätyi myös tänä syksynä 50-vuotisjuhliaan viettänyt Turun Latu ry.

Yhdistyksen lahjatilille kertyneillä varoilla hankittiin kanootti Kaarinan SOS-lapsikylälle. Aivan koko kanoottia Turun Latu ei saanut, mutta kun mukaan tuli paraislainen kanoottifirma Myötätuuli Oy, lapsikylän varustuksiin kuuluu nyt myös kajakkiyksikkö täydellisine varustuksineen.

- Kävimme lapsikylässä vierailulla ja kyselimme heidän liikunnallisia tarpeitaan. Toivelistalta löytyi kanootti, ja sehän sopi meille hyvin. Onhan toimintamme juuri luontoliikuntaa, kertoi torstaina kanoottia luovuttamassa ollut Turun Ladun puheenjohtaja Ritva Lehto.

Kanootin otti vastaan SOS-lapsikylän kylänjohtaja Kari Kiesiläinen . Lapset eivät tänä syksynä enää pääse uutukaista testaamaan, sillä kanootti lasketaan vesille vasta keväällä.