Uuden Idols-kisan
tuomarit valittu

LEHTIKUVA
LEHTIKUVA

Suomen uudet idolit ja suuret puheenaiheet on valittu: Idols-kykyjenetsintäkisan tuomarit. Kim Kuusi , Nina Tapio , Jarkko Valtee ja Jone Nikula muodostavat tuomariston, joka on suodatettu esiin yli kahdeksankymmenen kandidaatin listasta. Runsaat kolmekymmentä tuomariehdokasta selvisi koekuvauksiin.

Kun tuomaristo saa ohjelmasarjassa enemmän ruutuaikaa kuin yksikään laulajista, tuomarien valinta on aivan ratkaisevaa ohjelman menestyksen kannalta. Idols-kisan ensimmäisen tuotantokauden suurimpia tunteita herättäneet esiintyjät olivat juuri tuomarit, jotka loivat suomalaisen tosi-tv:n tuomareiden arkkityypit.

Tuomaristossa istuivat Jone Nikula, Asko Kallonen ja Nanna Mikkonen , joka erikoistui kohtalokkaasti artikuloituihin iskulauseisiin, joilla hän viestitti, että nyt on kuultu suurta tulkintaa ("sä kosketit mua") tai että kotikatsojien on korkea aika etsiä kännykkä käsiinsä ja äänestää ("näen edessäni idolin").

Tiistain tiedotustilaisuudessa Nikula näytti kovuuden ruumiillistumalta seisoessaan kädet puuskassa metalliseen niittirannekkeeseen, lahkeista rispaantuneisiin farkkuihin ja moottoripyöräsaappaisiin sonnustautuneena.

- Edelleen ollaan tylyjä, Nikula vakuutti ja tuijotti jäänsinisillä silmillään.

Vaikka tuomaristossa on käynyt myllerrys, juontajat ovat samat kuin viime kerralla eli Heikki Paasonen ja Ellen Jokikunnas .

Idolsin koelaulut 20.8. Turun Messu- ja kongressikeskuksessa. Koelauluihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.