Oripään ja Pöytyän treffeillä mietitään kesälomakuvioita

Kesälomakausi on kiivaimmillaan, ja niin kotimaahan kuin ulkomaillekin riittää matkailijoita. Mutta onko aina pakko lähteä etsimään kokemuksia muualta, vai riittääkö omassa kunnassa vaihtoehtoja kesäloman viettoon?

Mielipiteensä Oripään ja Pöytyän kuntien vapaa-ajan- ja matkailupalveluista voi tulla kertomaan Turun Sanomien toimittajille juhlavuoden treffeillä keskiviikkona. Risuja ja ruusuja sekä parannusehdotuksia voi vinkata myös Loimaan Seudun Matkailuoppaat ry:n puheenjohtajalle Eija Martille , joka on paikalla Treffeillä Oripäässä kello 10-11 ja Pöytyän Kyrössä kello 12-13.

Myös ne, jotka eivät pääse paikan päälle, voivat kertoa mielipiteensä kesälomanviettomahdollisuuksista. Kantansa voi ilmaista sekä tekstiviestillä että netissä Turun Sanomien sivuilla. Tekstiviestit numeroon 16183, muodossa TS OTAKANTAA KYLLÄ tai TS OTAKANTAA EI. Viestin lähettäminen maksaa 16 senttiä. Netissä kysely löytyy osoitteesta www.turunsanomat.fi/otakantaa. Kyselyyn voi vastata koko treffiviikon, ja tulos julkistetaan ensi viikolla 3. elokuuta Turun Sanomissa.

Lukijoiden juttuvinkkejä otetaan vastaan koko päivä, ja paras vinkeistä palkitaan. Turun Sanomien toimittajien lisäksi treffeillä on paikalla levikin väkeä.

Oripään ja Pöytyän jälkeen treffitapahtuma viedään elokuun 3. päivä Loimaalle.

TS Treffit 27.7. Oripään K-Extra Velipekassa kello 9-11, Kyrön Salessa kello 12-14 ja Riihikosken K-Extrassa kello 15-17.