Viihde

Geir Rönning esittää
MM-kisojen tunnusbiisin

TS/Natalia Kopkina<br />Viime torstaina Geir fiilisteli Paraisten Rowlitissa, parhaillaan hän keikkailee Ruotsissa ja parin viikon päästä laulaa yleisurheilun MM-kisojen avajaisissa Helsingissä.
TS/Natalia Kopkina
Viime torstaina Geir fiilisteli Paraisten Rowlitissa, parhaillaan hän keikkailee Ruotsissa ja parin viikon päästä laulaa yleisurheilun MM-kisojen avajaisissa Helsingissä.

Suomen tämänvuotinen euroviisuedustajamme Geir Rönning on saanut esitettäväkseen yleisurheilun MM-kilpailujen virallisen kisatunnuksen Victory . Laulun ovat säveltäneet Antti Kleemola ja Ilkka Saarikoski ja englanninkielisen tekstin on tehnyt Andre´ Noël Chaker.

V ictoryn on sovittanut Mika Toivanen ja se kuullaan Geirin esittämänä MM-kisojen avajaisissa suorana lähetyksenä ympäri maailmaa elokuun kuudentena päivänä.

Norjalaissyntyinen Geir kiertää parhaillaan Ruotsia yhdessä huippupianisti Robert Wellsin kanssa Rhapsody in Rock -kiertueella.

Geir Rönningin toukokuussa Suomessa julkaistu albumi Ready for the ride julkaistaan syksyn aikana myös Ruotsissa ja Norjassa.

- On todella hienoa saada laulaa upea kappale ainutlaatuisessa tapahtumassa. Victory on komea balladi ja siinä on erittäin koskettavat sanat, kertoo kisatunnuksesta kovana urheilumiehenä tunnettu Geir Rönning.

Geir Rönningin lisäksi avajaisissa esiintyvät muun muassa Laura Bono, Värttinä, Apocalyptica ja Leningrad Cowboys.

Geir Rönningin laulamaa Helsingin MM-kisojen uutta kisatunnaria voi käydä maistelemassa netissä www.magnummusic.fi -sivuilla.