Viihde

Bodypaintingin SM
jälleen Turkuun

TS/Visicom<br />Niina Kohonen (vas.) ja Anna Nurminen muuttivat mallinsa kolmessa tunnissa haltijaksi ja nappasivat samalla vartalonmaalauksen Suomen mestaruuden.
TS/Visicom
Niina Kohonen (vas.) ja Anna Nurminen muuttivat mallinsa kolmessa tunnissa haltijaksi ja nappasivat samalla vartalonmaalauksen Suomen mestaruuden.

Bodypaintingin eli vartalomaalauksen Suomen mestaruus matkasi jo toisena vuonna peräkkäin Turkuun. Viikonvaihteesa Helsingissä Terveys ja Kauneus -tapahtuman yhteydessä järjesteyn kilpailun parhaaksi selvisivät Turun ammatti-instituutissa maskeerauslinjalla jatkokoulutuksessa opiskelevat Niina Kohonen ja Anna Nurminen . He loihtivat kolmen tunnin kilpailuajassa mallinsa haltijaksi. Kilpailun teemana oli tänä vuonna fantasiamaalaus.

Turun ammatti-insituutin toinen kilpailupari, Maikku Roiko ja Enni Metsäranta , ylsi työllään kuudenneksi. Kilpailuun osallistui ennätykselliset 15 joukkuetta. Tuomarit kiinnittivät arvostelussaan huomiota mm. värien käyttöön, tekniikkaan, taiteellisuuteen ja töiden siisteyteen.