Paikalliset

Mäkitalon salaattitehdas investoi tuotantolinjaan

Eurassa toimiva Mäkitalon Farmi investoi uuteen tuotantolinjaan, jonka on tarkoitus käynnistyä loppukesällä. Uuden tuotantolinjan myötä palkataan lisää työntekijöitä. Fankkeen teollisuusalueella toimivalta tehtaalta lähtee valmissalaatteja Mäkitalon Farmi -brändillä ruokakauppoihin ympäri Suomen. Toiminta alkoi maaliskuussa.

– Myynti on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Suosituin salaattimme on nyt ylivoimaisesti kanacaesar, mutta myös taco-salaatit myyvät todella hyvin, kertoo toimitusjohtaja ja Farmin isäntä Esa Mäkitalo.

Salaattitehtaalle palkattiin Mäkitalon mukaan työvoimakoulutuksen kautta alkuun parikymmentä työntekijää ja määrää on kasvatettu koko ajan. Salaatteja tehdään nyt kahdessa vuorossa.

HK-Scanin siipikarjatuotannolta vapautuneeseen Euran kiinteistöön saneerattiin tuotantotilat salaattitehtaalle talvella. Salaatit valmistetaan pääasiassa omista ja lähiseudun tuottajien raaka-aineista. Kaikki salaateissa käytettävä liha on kotimaista lihaa, jonka toimittajana on HK-Scan.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.