Viikon yritys

Yhdeksän turkulaista pitseriaa lähti mukaan kartelliin – ketjun perustaja haluaa uudistaa etenkin lähiöiden pitsatarjonnan

Marttiina Sairanen
Pertti Kallioinen (toinen oik.) sai idean uudenlaisesta pitseriaketjusta, ja nyt Pizza Cartel laajenee vauhdilla eri puolille Suomea. Turussa pitseria Memory Times on yksi ketjuun mukaan lähteneistä. Kuvassa vasemmalta Saeedeh Mostatab, Mansour Ahmadi ja Henri Auvinen (oik.).
Pertti Kallioinen (toinen oik.) sai idean uudenlaisesta pitseriaketjusta, ja nyt Pizza Cartel laajenee vauhdilla eri puolille Suomea. Turussa pitseria Memory Times on yksi ketjuun mukaan lähteneistä. Kuvassa vasemmalta Saeedeh Mostatab, Mansour Ahmadi ja Henri Auvinen (oik.).

VIIKON YRITYS

Pertti Kallioisella on yhtiökumppaneidensa kanssa niin vahva usko suunnittelemiinsa pitsoihin, että niillä on jatkossa tarkoitus mullistaa maan pitsamarkkinat.

Tällä hetkellä Kallioisen Pi...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustun 1 kk 0 €

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita uusi viesti
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Aiemmat viestit (6)

Vanhimmat ensin
Vastaa
S.F.
Huono nimivalinta
Mielestäni Pizza Cartel on huono nimivalinta, sillä kartelli viittaa rikolliseen toimintaan. Oulussa pizza-alalla on ihan oikeasti mafiatyylistä rikollisuutta, joten mitään ylimääräistä hämäräperäisyyteen viittaavaa pizzerioihin ei enää kaivata.
Haluatko käyttää
Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita vastaus viestiin
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
vexi
Vast: Huono nimivalinta
No. 'Mafian bisnekset tarjoavat useinkin kuluttajille halvempaa tuotetta kuin erityisesti valtion monopolit., ja joutuvat siis pärjäämään kilpailussa noita vastaan kuluttajien voidessa vapaasti valita. Esimerkkeinä pelikasinot/nettipelit vs. valtion monopolit, akoholi ja tupakka (Virossa, Venäjällä ym., Väärennettyjä, mutta asiakashan valitsee), ja Oulusta puheenollen, sellähän ainakin takauosina oli Suomen halvimmat pitsat
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
S.F.
Vast: Huono nimivalinta
"Oulusta puheenollen, sellähän ainakin takauosina oli Suomen halvimmat pitsat"
- ja pienin verokertymä?
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vastaa
Sivustaseuraaja
Pizza on niin kyllästyttävää
On hienoa, että joku jaksaa tarjota jotain taajamissa – tai keskustan ulkopuolella yleensäkin, mutta eikö ihan aikuisten oikeasti olisi jo aika vähitellen muullekin kuin pizzalle, kebabille tai hampurilaisille. Mättöä.

Jospa näin korona-aikana, aloitettaisiin vaikka kotimaisella tarjonnalla. Vegaanina toiveissa siintää jotain vegaanista, mutta tuli mieleen niinkin yksinkertainen ruoka kuin kaalikääryleet – ei riisillä, vaan kotimaisista ohrasuurimoista tehtynä ja sitä molempina vaihtoehtoina. Vegaanisessa lihan sijaan voi laittaa paistettuja metsäsieniä tai soijarouhetta. Tai voisihan yllättää kalan ystävätkin, valmistamalla kaalikääryleet järvikalasta. Tosin lisuke sille pitäisi keksiä, puolukkasurvos tuskin maistuisi – tai kuka sen tietää....
Haluatko käyttää
Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita vastaus viestiin
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vastaa
J S
Miksi
Tämän kartellin FB sivuilta poistettu kaikki negatiivinen palaute. Miksiköhän?? eikö haluta ottaa myös sitä huonompaa palautetta vastaan?
Myös tämä haku mukaan tähän kartelliin on ollut harhaanjohtavaa ei siihen pääse kaikki mukaan vaikka niin luvataan.
Haluatko käyttää
Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Kirjoita vastaus viestiin
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Hima-Hönö
Vast: Miksi
Itse FB sivuilla olematta ajattelisin että tällainen pizzatoiminta on verrattavissa sananvapauteen.
Meidän pizzamme on ainoa oikea ja tällä pitäisi mennä.
Isoäitini leipoma sekaleipä oli heti lämpimänä voilla voideltuna mielestäni parasta mitä tiesin. Lisään tähän vielä hänen tekemänsä perunalaatikon mitä vieläkin kaipaan. Aikoinaan kumpaakaan noista asioista en osannut arvostaa riittävästi. Nykyään kritisoin itseäni menneisyyden aikana asioiden "itsestään selvyytenä pitämieni asioiden johdosta".
No mikäli nuo henkilöt olettavat pizzansa olevan hyvä ja ainoa oikea niin hienoa. Sittenhän ei enää tarvitse matkustella kulinaariteemalla ympäri maapalloa. Eikä lueskella asiantuntija-artikkeleja teemalla oletko aina tehnyt pizzasi väärin.
Lähinnä taitaa olla rahastus meneillään pizzan teon ja myynnin varjolla. Joten jos haluan aidon Lappilaisen "poropizzan" niin menen Lappiin. Tai alkuperäisen pizzan niin menen minne menen.
Makuja on monia ja eri makuja on monella eri tekijällä.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.