Talous

Aistitutkimuksesta apua tuotekehitykseen – Aistila kerää kuluttajien aistikokemuksia

Riitta Salmi
Aistila Oy sai alkunsa Turun yliopiston Tutkimuksesta liiketoimintaa -projektissa. Saara Lundén (vas.), Terhi Pohjanheimo ja Mari Norrdal irtautuivat kokopäiväisiksi yrittäjiksi ja perustivat Aistila Oy:n. Yritys muun muassa kerää aistilähtöisiä kuluttajakokemuksia, joiden avulla kehitetään asiakkaidemme tuotteita.
Aistila Oy sai alkunsa Turun yliopiston Tutkimuksesta liiketoimintaa -projektissa. Saara Lundén (vas.), Terhi Pohjanheimo ja Mari Norrdal irtautuivat kokopäiväisiksi yrittäjiksi ja perustivat Aistila Oy:n. Yritys muun muassa kerää aistilähtöisiä kuluttajakokemuksia, joiden avulla kehitetään asiakkaidemme tuotteita.

Viikon yritys

Aistitutkimus lisää ymmärrystä siitä, miten aistikokemukset syntyvät, miten ne vaikuttavat ja miten niitä voidaan luoda. Aistitutkimuksen tuomaa tietoa voidaan hyödyntää monilla eri aloil...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.