Perheyritys lähti uusille urille

TS/Tatu Lertola<br />-Meiltä onnistuu perinteisen koti- apupalvelun lisäksi myös kotijuhlien suunnittelu ja astianvuokraus. Juhlapakettiin kuuluu juhlien järjestäminen alusta loppu- siivoukseen asti, toteaa Ritva Sundström.
TS/Tatu Lertola
-Meiltä onnistuu perinteisen koti- apupalvelun lisäksi myös kotijuhlien suunnittelu ja astianvuokraus. Juhlapakettiin kuuluu juhlien järjestäminen alusta loppu- siivoukseen asti, toteaa Ritva Sundström.

Syyskuun alussa toimintansa aloittanut kotipalveluyritys Pikku Lumikki lupaa esitteessään asiakkaille seitsemän siistiä päivää viikossa. Aivan samoin Lumikkikin taisi luvata aikoinaan seitsemälle kääpiölle.

Perheyrityksen pyörittäminen ei ole Ritva ja Esko Sundströmille mikään uusi asia, sillä siitä heillä on takanaan 18 vuoden kokemus ravintola-alalta. Nyt edessä ovat toisenlaiset yrityskuviot.

- Kun on niin kauan tehnyt sitä yhtä ja samaa, ajattelimme kokeilla välillä jotain uutta. Pikku Lumikin toimenkuvaan kuuluu paitsi perinteistä kotiapupalvelua, kuten siivousta ja senioripalvelua, myös yksittäisiä kertaluonteisia siivouskeikkoja tai vaikkapa säännöllistä viikkosiivousta, luettelee Ritva Sundström.

Lisäksi yritys tarjoaa kotijuhlasuunnittelua ja astiavuokrausta. Se osa tuli ikään kuin vanhan yrityksen mukana uuteen toimialaan kaupan päälle.

- Juhlapakettiin kuuluu juhlien järjestäminen alusta loppuun eli perussiivouksesta, kattauksesta ja koristelusta loppusiivoukseen ja tiskaamiseen asti. Paketti suunnitellaan aina yksilöllisesti, asiakkaan kanssa yhdessä.

Parhaillaan Sundströmit etsivät lisää ammattitaitoista väkeä.

www.pikkulumikki.fi