Moottoripyöräilijän yli Nauvossa
ajanutta etsitään nyt Raisiosta

Poliisi etsii henkilöauton kuljettajaa, joka ajoi Nauvossa moottoripyöräilijän yli ja pakeni paikalta. Epäiltynä on vuonna 1981 syntynyt raisiolaismies, jonka henkilöllisyys on jo poliisin tiedossa.

Onnettomuus sattui lauantaina noin kello 17.45 Saaristotien ja Vikomvägenin risteyksessä. Moottoripyöräilijä oli kääntymässä Saaristotieltä, kun kovaa vauhtia tullut henkilöauto törmäsi häneen. Vuonna 1960 syntynyt moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti alaraajoistaan, ja hänet kuljetettiin Tyksiin.

Silminnäkijöiden mukaan auto pysähtyi, kuljettaja nousi autosta ja totesi tilanteen. Tämän jälkeen hän palasi rattiin ja peruutti saadakseen kiinni juuttuneen moottoripyörän irti auton alta.

Ohikulkijat yrittivät turhaan saada autoa pysähtymään. 1980-luvun lopun vuosimallia oleva Pontiac löydettiin myöhemmin levähdyspaikalta Bredvikistä. Autossa on poliisin mukaan väärät rekisterikilvet.

Kyydissä oli ollut tapahtumahetkellä kolme ihmistä. Yksi matkustajista oli jäänyt vapaaehtoisesti auton luokse. Kuljettaja ja toinen matkustajista pakenivat.

Länsi-Turunmaan poliisi on halunnut selvittää yksityiskohdat ennen kuin pyytää Raision poliisia noutamaan epäillyn. Poliisi ei usko tämän piileskelevän kovin kauaa.

Miestä epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta, törkeästä ruumiinvamman tuottamisesta, ajoneuvon kuljettamisesta ilman ajokorttia, rattijuopumuksesta ja liikennepaosta.

Saaristossa sattui viikonlopun aikana myös toinen moottoripyöräonnettomuus. Kaksi henkilöä loukkaantui törmättyään moottoripyörällä peuraan Korppoon Gyltössä. Onnettomuus sattui Västerkalaxintiellä lauantaiaamuna hieman ennen yhtätoista. Kuljettaja ja kyydissä ollut vietiin hoidettavaksi Tyksiin.