Syysaikataulut voimaan ja muutoksia reitteihin

Turun bussit siirtyvät maanantaina talviaikatauluihin.
Turun bussit siirtyvät maanantaina talviaikatauluihin.

Turun bussit siirtyvät ensi maanantaista alkaen noudattamaan talviaikatauluja. Uusi aikataulukirja on jaettu jo kaikkiin Turun talouksiin. Aikataulujen lisäksi muutoksia tulee muutamiin bussireitteihin. Suurimmat niistä koskevat Pohjois-Turkua.

Moision ja Yli-Maarian liikenteeseen perustetaan uudet linjat 212 ja 232. Ne kulkevat arkipäivisin noin klo 18 asti. Linja 212 ajaa Kauppatorilta Moisioon ja Yli-Maariaan, linja 232 puolestaan Yli-Maariasta Moision kautta takaisin Kauppatorille.

Linjan 212 reitti noudattaa aina Moision koulutielle asti nykyisten linjojen 21 ja 211 reittiä. Moision koulutieltä se jatkaa Mittumaarintielle, Yli-Maariankadulle ja Paattistentien päätepysäkille. Paluumatkalla Kauppatorille linjan 232 reitti on Mittumaarintieltä lähtien sama kuin linjoilla 23 ja 231.

Pohjoisimman Turun yöliikenteessä siirrytään käyttämään nykyisen kahden sijasta yhtä reittiä. Se kulkee Kauppatorilta, Jäkärlään, Moisioon, Yli-Maariaan, Paattisille ja Tortinmäkeen. Yöbussin numero on 224. Sitä käytetään varsinaisen yöliikenteen lisäksi päivittäin 23.30 Kauppatorilta lähtevässä vuorossa sekä pyhäaamuisin ensimmäisessä Paattisilta ja Jäkärlästä lähtevässä vuorossa.