Ruoka

Maailman vanhin ruokajärjestö kokoontui Turkuun kunnioittamaan karjalanpaistia ja muita perinneruokia

Ari-Matti Ruuska
Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Turun aluevouti Riitta Hirvosen mielestä tärkeimpiä ruokakulttuurin kysymyksiä on tällä hetkellä suomalaisen ruokakulttuurin säilyttäminen. Järjestön uudet jäsenet installoitiin, eli otettiin järjestön täysivaltaisiksi jäseniksi taustalla näkyvässä Turun kaupunginteatterissa.
Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Turun aluevouti Riitta Hirvosen mielestä tärkeimpiä ruokakulttuurin kysymyksiä on tällä hetkellä suomalaisen ruokakulttuurin säilyttäminen. Järjestön uudet jäsenet installoitiin, eli otettiin järjestön täysivaltaisiksi jäseniksi taustalla näkyvässä Turun kaupunginteatterissa.

Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tapahtuma Turun Suurkapituli järjestettiin viikonloppuna.

Järjestö on aiemmin tunnettu nimellä Paistinkääntäjien veljeskunta. Se on kansainvälinen gastronominen järjes...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustun 1 kk 0 €

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.