Houtskari

Houtskarin Sabina osti kylän sydämen – Näsbyn ravintola on kyläläisten olohuone vuoden ympäri

Jonna Lankinen
Onnellinen omistaja. Näsbyn kirkonkylän ravintola avautui tänä kesänä uuden omistajan tekemän ison remontin jälkeen. Sabina Fagerlund sanoo, että tarjolla on ympäri vuoden erilaista kotiruokaa kalakeitosta lihaan, mutta ei lainkaan hampurilaisia, koska niitä saa muualtakin.
Onnellinen omistaja. Näsbyn kirkonkylän ravintola avautui tänä kesänä uuden omistajan tekemän ison remontin jälkeen. Sabina Fagerlund sanoo, että tarjolla on ympäri vuoden erilaista kotiruokaa kalakeitosta lihaan, mutta ei lainkaan hampurilaisia, koska niitä saa muualtakin.

Houtskarin kirkonkylällä, keskellä Näsbyn keskustaa, sykkii kylän sydän. Se on ympäri vuoden auki oleva kestikievari, ruoka- ja majoituspaikka sekä kyläläisten olohuone, jonka uumenista löytää useimmi...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustun 1 kk 0 €

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.