Paikalliset

50-vuotias mies vangittu nuoren turkulaisnaisen marraskuisesta katoamisesta – epäilty tunnustanut tekonsa

Salli Koivunen
Kadonnutta etsittiin muun muassa Pöytyältä Kalikan rannan lähialueilta.
Kadonnutta etsittiin muun muassa Pöytyältä Kalikan rannan lähialueilta.

Nuoren naisen marraskuinen katoaminen Turussa on selviämässä. 18-vuotias nainen katosi Turusta Hämeenkadulta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 8. marraskuuta ja löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen. Naista etsittiin laajasti muun muassa Pöytyän Yläneeltä, johon hänen puhelimensa oli päätynyt.

Lounais-Suomen poliisi on kiinniottanut miehen, jonka epäillään olevan vastuussa katoamisesta. Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen lauantaina 17. tammikuuta todennäköisin syin epäiltynä muun muassa törkeästä vapaudenriistosta. Mies on tunnustanut tekonsa.

– Hän on noin 50-vuotias kantasuomalainen, Lounais-Suomen alueella asuva mies, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi kertoo päässeensä epäillyn jäljille peruspoliisityöllä, teknisellä ja taktisella tutkinnalla. Miehen kiinniotto tapahtui viime keskiviikkona. Poliisi haluaa kiittää kansalaisia lukuisista saamistaan vihjeistä ja tiedoista, joita se on saanut rikostutkinnan aikana.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa, eikä tutkinnallisista syistä anna asiasta tarkempia lisätietoja. Poliisi toivoo asian julkisen keskustelun ja uutisoinnin osalta kunnioitusta ja harkintaa asianosaisen yksityisyyteen vedoten.

Lue myös: Nuoren naisen sieppaamistapauksen tutkinta junnaa paikallaan – "Toivotaan, että pian olisi enemmän kerrottavaa"

Turusta kadonnutta tyttöä etsitään Yläneeltä – poliisin apuna ollut 30 pelastuspalvelun vapaaehtoista, koirapartioita ja lennokki

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.