Paimion Herkuttelevat herrat on miesten kokkausryhmä, jossa jokainen ilta huipentuu isännän vitsiin

Paimiolainen Herkuttelevat herrat on toiminut tauotta 50 vuotta. Vuonna 1969 paikallisen kaupan ruokakurssista syntynyt ryhmä jatkaa toimintaansa vuosikymmenestä toiseen tutulla kaavalla: miehet laittavat yhdessä ruokaa ja nauttivat hyvästä seurasta, hurttia huumoria viljellen.

Lennart Holmberg
Henrik Suomi (vas.) ja Martti Helenius maustavat alkukeittoa. Herkuttelevat herrat valmistavat ruuat valkoisissa kokkitakeissa, joiden rinnassa on oma nimi. Tyyliin kuuluvat myös ryhmän omat käädyt.
Henrik Suomi (vas.) ja Martti Helenius maustavat alkukeittoa. Herkuttelevat herrat valmistavat ruuat valkoisissa kokkitakeissa, joiden rinnassa on oma nimi. Tyyliin kuuluvat myös ryhmän omat käädyt.

Herkuttelevat herrat, eli virallisesti Viri Gustantes Paimioensis, ovat 13 miehen porukka, joka kokoontuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina kokkaamaan yhdessä. Näin on tapahtunut jo 50 vuode...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk maksutta.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 0 €
Olen jo tilaaja
Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.