Petreliuksen uimahallin kuntosali ensi kertaa auki koko kesän ajan – pesulla pitää käydä kotona

Jane Iltanen
Petreliuksen uimahalli.
Petreliuksen uimahalli.

Petreliuksen uimahallin kuntosali on ensimmäistä kertaa avoinna koko kesän ajan joka päivä klo 6–21. Uimahallin puoli suljetaan kesätauon ajaksi 20.5.–25.8.

Kuntosaliin pääsee maanantaista 20.5. alkaen suoraan salin ulko-ovesta. Ovi avautuu rannekkeella (liikunta-, Kimmoke- tai senioriranneke). Uimahallin puku- ja peseytymistilat eivät ole käytössä kesällä.

– Olemme halunneet pienillä muutoksilla parantaa mahdollisuuksia säännölliseen liikkumiseen ja sitä kautta liikunnalliseen elämäntapaan. Nyt on mahdollisuus käydä treenaamassa oman aikataulun mukaan myös kesällä, eikä uimahallin sulkeminen ole esteenä, kertoo uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen tiedotteessa.

– Pidemmän aukioloajan mahdollistaminen tarkoittaa sitä, että valitettavasti asiakaspalvelua ja peseytymismahdollisuuksia emme pysty tarjoamaan, mutta toivottavasti treenit sujuvat siitä huolimatta, Haapanen toivoo.

Tilassa on tallentava kameravalvonta, ja kuntosalissa on toimintaohjeet salin käyttöön. Palautteet pyydetään ilmoittamaan kaupungin palautepalveluun.

Kuntosalin pidemmät aukioloajat jatkuvat Petreliuksen uimahallin avauduttua kesätauon jälkeen 26.8.