Laitilalainen Amitec myy Kauhajoen yksikkönsä

Laitilalainen Amitec on sopinut myyvänsä Kauhajoen yksikkönsä liiketoiminnot Steamec Oy:lle. Sopimus kattaa tiedotteen mukaan Done logistics Oy / Fidaco logistics Oy liiketoiminnot. Nämä toiminnot siirtyvät kaupan myötä yksinoikeudella Steamec Oy:lle.

Liiketoimintakaupan arvoa ei julkisteta. Kaupan myötä seitsemän henkilöä siirtyy Steamecin palvelukseen. Kaupalla ei ole vaikutusta Amitec Oy:n muihin liiketoimintoihin.

– Halusimme löytää toimijan, joka pystyy jatkamaan ja kehittämään Kauhajoen yksikköämme ja joka on toteuttanut joitakin Amitecin vaativimpia ja kannattavimpia projekteja globaalisti toimivien nimekkäiden asiakkaiden kanssa, kertoo Amitec Oy:n toimitusjohtaja Tomi Bosnjak tiedotteessa.

Amitec kertoo, että osa sen tulevaisuuden suunnitelmaa on keskittyä omiin ydinosaamisalueisiinsa ja löytää niihin sopivia uusia kasvualueita.

– Kauhajoen yksikön liiketoiminta-alue sopii hyvin meille, koska meillä molemmilla on projektiliiketoimintaa, jonka myötä liiketoiminta-alueet laajenee. Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat entistä paremmin, kertoo Steamec Oy:n toimitusjohtaja Vuokko Yrjänäinen.

Amitec Oy:n liikevaihto on noin 17 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on 100.

Lue myös: Yrityssaneeraukseen hakeutunut Amitec keskittää toimintoja ja luopuu tappiollisista osista – "Ilman tätä olisi ollut suuri konkurssiuhka"