Paikalliset

Paimiossa puhallettiin ratin takaa 2,16 promillea

Rattijuoppo kolhi yöllä toista autoa Paimiossa. Poliisipartiolle ilmoitettiin lauantaina noin puoli yhden aikaan Paimiossa liikkuvasta henkilöautosta, joka oli kolaroinut toista autoa ja jonka kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Partio pysäytti ajoneuvon Vistantiellä. Noin 40-vuotias mies oli poliisin mukaan silminnähden päihtynyt ja puhalsi alkometriin 2,16 promillea. Miestä epäillään ainakin törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Turussa Hännikönkadulla poliisi pysäytti tarkistukseen mopon noin puoli kahden aikaan. Kuskina toiminut vuonna 2003 syntynyt tyttö puhalsi 0,9 promillea. Rattijuopumuksesta epäilty tyttö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Turun Riitasuonkadulla poliisipartio päätti tarkistaa henkilöauton ja sen kuljettajan ajokunnon aamuneljältä. Vuonna 1999 syntyneelle miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Alkometripuhalluskoe oli 0 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.