Varsinais-Suomen yössä liikkui kaksi kortitonta huumekuskia ja lentokoneeseen kaasusumuttimen kanssa yrittänyt mies

Lennart Holmberg

Poliisipartio pysäytti perjantaina iltakymmenen jälkeen Turussa Hamarokadulla henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Autoilijalta puuttui myös voimassa oleva ajo-oikeus. Hän on jäänyt vuoden sisällä kaksi aiempaa kertaa kiinni kortitta-ajosta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Puoliltaöin Nousiaisissa poliisin kasitiellä pysättämän henkilöauton kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Tälläkään kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajokorttia, ja myös hän oli jäänyt vuoden sisällä kaksi kertaa aiemmin kiinni ajokortitta ajosta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Ulkomaalaiselta mieheltä löytyi varhain lauantaiaamuna Turun lentokentän turvatarkastuksessa kaasusumutin. Miestä ei otettu lennolle tämän vahvan päihtymyksen vuoksi, ja poliisi vei humailaisen miehen putkaan. Miestä epäillään lievästä ampuma-aserikoksesta.