Luvassa tubetusta ja improa – Mimmi magia levittäytyy Vimmaan

Ella Kiviniemi
Näkymä vuoden 2018 tapahtumasta.  Jonoa riitti kävelykadun kulmalle asti.
Näkymä vuoden 2018 tapahtumasta. Jonoa riitti kävelykadun kulmalle asti.

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa järjestetään 9–18-vuotiaille suunnattu Mimmi magia -tapahtuma sunnuntaina 7. huhtikuuta kello 12–16. Maksuttomassa tapahtumassa on tarjolla muun muassa improvisaatioteatteria, bingo, monipuolista toimintaa ja paikalle on luvannut tulla myös lahtelaistubettaja Namikolinx.

Näytteilleasettajia paikalle saapuu 23.

– Kaikissa pisteissä on luvassa jotain toimintaa. Esimerkiksi FemFest järjestää soitinkokeiluja, Maarian VPK tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sammutusta ja pidetyt Karva-kaveritkin ovat taas paikalla. Musiikkipuolesta huolehtii Idolsista tuttu Anni Lahe, toteaa tiedotteessa tapahtuman tuotannosta vastaava ohjaaja Sami Blomberg Turun nuorisopalveluista.

Tapahtumassa saa lisäksi tuttuun tapaan runsaasti tietoa nuorten harrastusmahdollisuuksista sekä tuki- ja neuvontapalveluista erilaisissa elämäntilanteissa.

– Uskon, että koska Mimmi magia on keskittynyt selkeään ja rajattuun kohderyhmään, on se sen vuoksi saavuttanut näin suuren suosion paitsi kävijöiden, myös näytteilleasettajien keskuudessa. Tapahtumassa voidaan tarjota ohjelmaa, palveluja ja harrastustoimintaa, jotka on räätälöity juuri tämän ikäisille tytöille, Blomberg kertoo.

Mimmi magia -tapahtuman järjestää Turun kaupungin nuorisopalvelut. Mukana on toistakymmentä yhteistyöjärjestöä.