Paikalliset

Naantalin pääkirjasto remontin tieltä väistötiloihin

Ari-Matti Ruuska

Naantalin pääkirjasto muuttaa remontin tieltä väistötiloihin tammikuun lopulla. Kirjasto on suljettuna muuton vuoksi 28.1.–3.2. Tuulensuunkatu 8:ssa sijaitsevissa väistötiloissa kirjasto avautuu 4. helmikuuta. Väistötiloissa toimi aiemmin Naantalin Energia.

Kirjaston paluumuutosta kaupunki tiedottaa myöhemmin. Remontin aikana kirjastolle raivataan lisää tilaa nykytilojen ensimmäisestä kerroksesta.

Kaupungin mukaan väistötilassa on suppea kokoelma lainattavaa aineistoa. Pääkirjastoon jäävä aineisto suojataan remontin vuoksi, joten se ei ole lainattavissa eikä varattavissa.

Väistötiloissa voi varata normaalisti Vaski-kirjastojen aineistoja, ja lähikirjastojen palvelut ovat käytettävissä tavalliseen tapaan.

Saapuneet varaukset voi noutaa väistötilasta ja sinne voi palauttaa lainoja. Pääkirjaston palautuslaatikko suljetaan 28.1. Väistötilan lisäksi lainat voi palauttaa mihin tahansa Vaski-kirjastoon ja ne voi uusia puhelimitse tai verkkokirjastossa.

Pääkirjaston aukioloajat muuttuvat väistötilassa. Tiistaina ja torstaina suljetaan kello 16.00, mutta vastaavasti useampana aamuna avataan jo kello 10.00.


Fakta

Uudet aukioloajat

ma 12–19

ti 10–16

ke 12–19

to 10–16

pe 10–16

la 10–14