Ravintolat ottavat oppia hotelleista – tuottavuus nousee analyysilla ja asiakaspalvelulla

Marttiina Sairanen
Tarjoilija Johanna Tahvanaisella piti perjantaina kiirettä turkulaisessa ravintola Ludussa. Turussa järjestettiin samaan aikaan ensimmäinen tuottojohtamisen tapahtuma, jossa mietittiin keinoja tuottavuuden parantamiseen.
Tarjoilija Johanna Tahvanaisella piti perjantaina kiirettä turkulaisessa ravintola Ludussa. Turussa järjestettiin samaan aikaan ensimmäinen tuottojohtamisen tapahtuma, jossa mietittiin keinoja tuottavuuden parantamiseen.

Jenni Honkanen

Perjantai-ilta kello 20. Ravintola myy eioota, koska varauksia on jonoksi asti – ja vain paria tuntia aiemmin pöydät ovat tyhjinä.

Tilanne on tuttu monelle.

Ravintolan ovella on pöytäänoh...

tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile TS digiä
1kk eurolla.
Tilaus päättyy automaattisesti.

Tutustu 1 kk 1 €
Olen jo tilaaja