Paikalliset

Kalevi Saukkonen on tehnyt jonkunlaisen harjoituksen joka päivä vuodesta 1997 saakka. Nykyisin hän kävelee usein Kerttulan urheilukenttää ympäri tukenaan itse tehty kävelykeppi.
Kanojen ulkonapitokielto päättyi kesäkuun alussa ja ne pääsivät kirmaamaan kesälaitumelle. Muuttolintujen kevätmuuton aikaan kanat on pidettävä sisällä lintuinfluenssavaaran takia.
Teollisuuskatu 42:een suunnitellaan tällaista investointia.
Nousiaisten lukio oli tänä keväänä paras Suomen suurista lukioista. Rehtori Anett Blom (vas.) ja tuore ylioppilas Netta Muttila kuvattuna koululla 1. kesäkuuta.
Humalistonkatu 8 a:n sisäpihalla sijaitsevassa siipiosassa on toiminut useita eri elävän musiikin klubeja. Kuvassa tavaroitaan kantaa Imha Tarikat -niminen black metal -yhtye.
Oven takaa löytyvät portaat johdattavat vierailijan maanalaiselle klubille. Tila on esteetön, sillä alas pääsee myös hissillä.
Wilma Murto hyppäsi kuudenneksi Timanttiliigan kisassa Firenzessä perjantaina.
Eveliina Halonen pysähtyi poikiensa Väinö ja Niilo Ala-Uotilan kanssa seuraamaan sirkustaiteilija Kai Kuutamon showta kesäkadun avajaisissa. Perhe asuu Kristiinankadulla eikä koe Kesäkadun häiritsevän.
Somerolaisen Aaro Nikulan maajoukkuekesä alkoi kummallisesti, kun ensimmäinen harjoitus toi pelottavan silmävamman. Nyt hän on kuitenkin päässyt takaisin harjoituksiin ja on mukana sunnuntaina Kupittaalla Slovakiaa vastaan.
Turun kaupungilla ei ole uutta kerrottavaa Österbladin tontin tilanteesta.
Aada Törrönen juhlii joukkueensa toista maalia TPS:n verkkoon. TPS:n Sanna Porali toteaa tilanteen.
Valituksista huolimatta bussikuskien kaahailuun ei olla puututtu. Arkistokuva ei liity tapaukseen.
Ratasilta on nyt poissa ja Helsinginkadun liikenne palautui normaaliksi.
Turku Pride seurasi Helsinki Priden jalanjälkiä ja kieltäytyi sponsoriyhteistyöstä kokoomuksen ja keskustan kanssa.
Mirka Muukkonen nousee kesällä 2023 yhdeksi apulaispormestareista.
Jussi Vareksen (Kari-Pekka Toivonen) polvet joutuvat koetukselle monesti tarinan kuluessa. Apteekin tiskillä kanta-asiakas Luusalmi (Tom Petäjä).
Aluehallintovirasto kävi metallifirmassa kahteenkin eri otteeseen tarkastamassa kameravalvonnan tilannetta. Lopulta asia päätyi käräjäoikeuteen.
Rusko virittelee kunnantalon kaksikerroksisen osa saneeraamista ja yksikerroksisen osan purkamista. Jälkimmäisen tilalle rakennettaisiin kaksikerroksinen rakennus.
Samuli Pasanen on pyörittänyt Tuomiokirkkosillan kupeeseen levittäytyvää Kirkkopuiston terassia yhteistyökumppaneidensa kanssa kesästä 2020 alkaen.
Tiesuunnitelman on tarkoitus valmistua syksyllä 2023 ja tavoitteena on, että hanke on valmiina toteutettavaksi vuonna 2025.
Turussa testataan älykästä ääniopastetta ensimmäisenä Suomessa valo-ohjatun suojatien ylittämisessä. Arkistokuva.. Arkistokuva.