Vuosaaren palkkamurhatutkinnassa uusi käänne: asianajaja vahvistaa Jari Aarnion kiinnioton – tämä tiedetään nyt

Kesäkuussa tutkintavankeudesta vapautettu entinen huumepoliisin päällikkö Jari Aarnio ja hänen rikoskumppaninaan pidetty Keijo Vilhunen on STT:n ja HS:n mukaan otettu kiinni henkirikoksesta epäiltynä. Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi vahvistaa Aarnion kiinnioton LM:lle: "Kuulustelut alkavat torstaina."

Petteri Lindholm, Markku Uhari, Jussi Orell, Ossi Rajala

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on otettu kiinni, vahvistaa Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi Lännen Medialle.

STT ja Helsingin Sanomat uutisoivat keskiviikkona, että Aarnio olisi otettu kiinni Vuosaaren vanhan palkkamurhajutun vuoksi.

Vuonna 2003 tapahtuneessa palkkamurhassa tapettiin ruotsalais-turkkilainen rikollinen Volkan Ünsal. Neljä ihmistä tuomittiin murhasta aikanaan elinkautisiin vankeusrangaistuksiin, mutta tutkinta on avattu uudelleen.

Leppiniemi vahvisti keskiviikkoiltana, että Aarnio otettiin kiinni iltapäivällä. Leppiniemi sai kuulla kiinniotosta median kautta. Aarnion kiinniotossa on STT:n ja HS:n mukaan kyse siitä, ettei Aarnio olisi Helsingin huumepoliisin päällikkönä estänyt murhaa, vaikka hän tiesi siitä.

Leppiniemi kertoi keskustelleensa Aarnion kanssa kiinniotosta ja epäilystä.

Aarnion kanta on Leppiniemen mukaan se, ettei tutkinnassa tullut aikanaan poliisin tietoon seikkoja, joiden perusteella olisi voinut puuttua suunnitteilla olleeseen palkkamurhaan.

Leppiniemen mukaan asia etenee painollaan.

– Kuulustelut alkavat torstaina, hän sanoi LM:lle.

Hän ei ottanut kantaa siihen, miten Aarnio reagoi kiinniottoon.

Helsingin hovioikeus vapautti kesällä Aarnion odottamaan ratkaisua huumetynnyrijutusta, jossa hän on syytettynä yhdessä United Brotherhood -jengin entisen päällikön Keijo Vilhusen kanssa.

Aarnio ja Vilhunen on tuomittu käräjäoikeudessa 10 vuoden vankeusrangaistuksiin muun muassa törkeistä huumausainerikoksista. Lisäksi Aarnio on tuomittu lainvoimaisesti rikoksista niin sanotussa seurantalaiteyhtiö Trevociin liittyvässä haarassa.

"Henkilöä epäillään laiminlyömisestä"

Rikostutkinnan poliisia koskevan haaran tutkinnanjohtaja, kihlakunnansyyttäjä Jukka Haavisto vahvisti, että poliisilla on käynnissä esitutkinta, jossa on epäiltynä virkamies. Haavisto ei kuitenkaan kommentoinut kiinniotetun henkilöllisyyttä.

– Henkilöä epäillään laiminlyömisestä estää ja paljastaa henkirikoksen suunnitelman, jonka seurauksena Volkan Ünsal joutui henkirikoksen uhriksi vuonna 2003, sanoi Haavisto.

Ruotsalais-turkkilainen Ünsal murhattiin yksityisasunnossa Helsingin Vuosaaressa. Ünsal oli osallinen Tukholman lentokentällä 2002 tehtyyn rahakuljetusryöstöön, jonka jälkeen hän oli jonkin aikaa todistajansuojeluohjelmassa. Ünsal puhui muista ryöstäjistä poliisille ja kätki ryöstörahat.

Myös entinen rikollispomo Keijo Vilhunen on otettu kiinni, STT kertoo.

Vilhusen asianajaja Markku Fredman ei suostunut kommentoimaan asiaa Lännen Medialle.

Keskusrikospoliisin rikosylikomisario, tutkinnanjohtaja Markus Laine kertoi, että Joensuun lähellä otettiin keskiviikkona kello 15:n jälkeen kiinni vuonna 1960 syntynyt siviilihenkilö, mutta ei kommentoi kiinniotetun henkilöllisyyttä. Laine kertoo, että miestä epäillään murhasta. Kiinniotettu ei ollut yksi niistä, jotka aikanaan tuomittiin palkkamurhasta.

– Häntä epäillään osallisuudesta murhaan mutta ei kuitenkaan aktiivisesta osallistumisesta itse tekoon, Laine muotoilee LM:lle.

"Ei todellakaan pienintäkään epäilystä"

Aiemman tutkinnan aikaan väkivaltarikosyksikön yleisjohtajana Helsingin poliisissa toimi Kari Tolvanen. Tolvanen on nykyisin kokoomuksen kansanedustaja ja eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtaja.

Tolvanen vahvistaa Lännen Medialle STT:n ja HS:n tiedon, että häntä on kuultu uudessa tutkinnassa todistajana. Todistamisesta on aikaa Tolvasen mukaan toista kuukautta.

Hänen mukaansa suurin syy uudelle tutkinnalle on se, että vanhat epäillyt eivät puhuneet tutkinnassa. Nyt tilanne on toinen. Tolvasen mukaan palkkamurhan rikostutkinta tehtiin aikanaan niin hyvin kuin mahdollista.

– Ei todellakaan ollut pienintäkään epäilystä Jari Aarniosta mihinkään, hän sanoo.

Neljä ihmistä tuomittiin aikanaan murhasta. Ünsalin ruumista ei koskaan löydetty.

– Täytyy muistaa, että senhetkisen tiedon valossa kukaan näistä epäilyistä ei tunnustanut eikä puhunut mitään.

– En missään nimessä hyväksy väitettä, että juttu tutkittiin huonosti, hän toteaa.

Jos poliisi esittää käräjäoikeudelle henkilöiden vangitsemista, on vaatimus tehtävä viimeistään pidätyksen kolmantena päivänä.

Oikaisu 12.7. klo 12.12. Alkuperäisessä jutussa kerrottiin virheellisesti, että Vilhunen olisi tuomittu Trevoc-haarassa. Vilhusta ei haarasta tuomittu, vaan käräjäoikeus hylkäsi häntä koskevat syytteet.

Tausta

Vuosaaren palkkamurha

Ruotsalais-turkkilainen rikollinen Volkan Ünsal murhattiin lokakuussa 2003 tämän vietyä kavereiltaan osan Tukholman Arlandan lentokentän vuoden 2002 rahankuljetusryöstön saaliista.

Murha tapahtui yhden Aarnio-tutkinnan päätodistajan, Saarana tunnetun naisen vuokraamassa asunnossa.

Palkkamurhasta on tuomittu aiemmin elinkautiseen vankeuteen kolme suomalaismiestä ja sekä murhan tilannut ulkomaalaismies. Yksi tuomituista on joutunut epäillyn henkirikoksen uhriksi.

Ünsalin tapaus tuli Suomen poliisin tutkittavaksi, kun hänestä tehtiin katoamisilmoitus. Ünsalin tiedettiin tulleen Suomeen ystävänsä luokse. Ystävä oli yksi jutussa tuomion saaneista miehistä.

Katoamista tutkittiin aluksi tavanomaisena katoamisena. Ünsalista tehtiin kansainvälinen etsintäkuulutus. Tutkinta muuttui kuitenkin nopeasti murhatutkinnaksi.

Tuomiot annettiin vuonna 2005.

Kansanedustaja Tolvanen: "Jari Aarnio kutsui minut tekemään uhka-arviota Saaran tilanteesta"

MIKKO GUSTAFSSON, STT

Kansanedustajaa ja eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtajaa Kari Tolvasta (kok) on kuultu todistajana Vuosaaren palkkamurhan uudessa esitutkinnassa. STT:n tietojen mukaan poliisille on kerrottu, että Jari Aarnio olisi esitellyt Saaraksi kutsutun seksityöntekijän Tolvaselle vain jonkin aikaa ennen vuoden 2003 murhaa.

Käräjätuomion mukaan Aarniolla on ollut virka-ajalla seksisuhde Saaraan, joka oli murha-asunnon päävuokralainen. Aarnio on oikeudessa sanonut saaneensa Saaralta myös tietoa alamaailmasta.

Nyt epäilynä on STT:n tietojen mukaan, että Aarnio olisi tiennyt murhasta etukäteen ja jättänyt sen estämättä. Aarnio kiistää rikoksen.

Murhan aikaan Aarnio työskenteli Helsingin huumepoliisin päällikkönä. Tolvanen johti Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikköä ja toimi palkkamurhan tutkinnan yleisjohtajana.

Kansanedustaja Kari Tolvanen, esittelikö Jari Aarnio sinulle Saaran vain jonkin aikaa ennen palkkamurhaa?

– No kun en muista sitä ajankohtaa. Aarnio kutsui minut paikalle, kun oli joku tämmöinen väkivallan uhka, joka kohdistui Saaraan. Vein hänet hotelliin. Olen sen kertonut jo aiemmin käräjäoikeudessa (Aarnion huume- ja virkarikosjutussa). En kuollaksenikaan muista, oliko tämä ennen vai jälkeen tämän (murhatun Volkan) Ünsalin jutun. Murhajutun aikana se ei ollut.

Pystytkö kuvailemaan esittelytilannetta?

– Kuten käräjäoikeudessa kerroin, Aarnio soitti ja sanoi, että hän tarvitsee apua. Menin paikalle muistaakseni Herttoniemenrantaan ja siellä tapasin tämän niin sanotun Saaran. Sen hetken tietojen mukaan häneen kohdistui väkivallan uhkaa. Hän puhui entisestä poika- tai miesystävästä, joka häntä uhkasi. Hän tai Aarnio oli varannut hänelle hotellihuoneen hotelli Helkasta. Ja heitin hänet sinne.

Kummastuttiko tämä esittely?

– En minä miksikään esittelyksi sitä kokenut. Nämä väkivaltarikosyksikön asiat kuuluivat siihen aikaan meikäläisen rooteliin, niin sen takia Jari soitti minut paikalle tämmöistä uhka-arviota tekemään ja viemään hänet (Saaran) pois.

Rikospaikkatutkinta ja asunnon tutkiminen ruumiskoirilla oli tehty ennen tutkinnan virallista avaamista. Mistä oli kyse?

– En muista, miten ilmoituksia kirjattiin. Sen muistan, että katoamisilmoitus tehtiin vasta myöhemmin, kun rikospaikkatutkinnat käynnistettiin. Teimme muistaakseni oma-aloitteisesti katoamisilmoituksen ja saimme omaisilta Ruotsista katoamisilmoituksen myös joidenkin päivien jälkeen. Saimme vihjepuhelun (rikoksesta). Lisäksi huumerikosyksiköllä oli tutkinnassa törkeä huumausainerikos, jonka (epäiltyjen puhelin)kuunteluissa tuli ilmi seikkoja. Niiden perusteella oli syytä epäillä, että jotain vakavaa on tapahtunut. Tietoja yhdistettiin ja sen jälkeen käynnistettiin selvitys, onko jotain vakavaa henkirikosta tapahtunut.

Mikä käsitys sinulla on Aarnion toiminnasta nyt?

– Murhajuttuun liittyen ei tullut siinä vaiheessa pienintäkään epäilystä, että Aarniolla olisi jotain osuutta johonkin murhaan. Eikä myöskään (ex-jengipomo Keijo) Vilhusen osuudesta. Tutkimme hänen osuutensa niin hyvin kuin pystymme. Nythän ollaan ilmeisesti vähän eri tilanteessa, kun kaksi ihmistä on puhunut Vilhusen osuuden.

Kirjoita uusi viestiViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Seinänraosta katsottuna
Kyllä olet isoille varpaille mennyt tallaamaan. Kuten eräs toinen pitkäaikainen oikeudenkäynti, tämäkin alkaa näyttää enempi valtataistelulta, kuin oikeudenkäynniltä.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Seinänraosta katsottuna
No kyllä se toinenkin voitti vuoden lavastajapalkinnon ja tämä herra odottaa vaappalla muutenkin tuomionsa toteuttamista, vaikka on jo todettu syylliseksi. Ainut et joku se vasta ajojahtia oli, kun oli julkaissut totuutta
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Seinänraosta katsottuna
Case Ulvila, Episode 2

Siis tämähän on ihan vastaava kun Auerin juttu, kokoajan löytyy mukamas jotain uutta...
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
vieläköhän
hymy kareilee suupielessä
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: vieläköhän
Jokohan Aarnion rikoksiin löytyisi oikeat näytöt, ettei taas olla luulojen varassa.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
näinsemenee
"oikeuslaitos" tiesi vapauttaessaan sarjamurhaajan, että kohta tulee murha. Ja niin siinä kävi. Pidätetäänkö oikeuslaitos. Noh ei tietenkään.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: näinsemenee
Oikeuslaitoskin pitäisi saada vastuuseen mielipuolisista ratkaisuistaan, niin ettei se aina ole oikeudenhalventamista jos ääneen sanoo
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Oon hämmästyny
Eiks korkea oikeus päästänyt tämän komisarion kuin puhtaan pulmusen vapaalle jalalle?
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Pikkutekijän ajojahti
Aarnio on kuitenkin virkamies sieltä rehellisimmistä ja puhtaimmasta päästä, kuten valtaosa suomalaisista on huomannut, joten tolkuton kohu sikäli.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Pikkutekijän ajojahti
Ja VUODEN polisi,ehkä kahdenkin....
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Aarnio taas
Älkääs nyt peeveli tälläisiä väittäkö. Tämän täytyy olla Mätäkuun juttu.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
lisää luottamusta virkakoneistoon
Tässäpä taas oiva esimerkki siitä, kuinka oikeudenvalvojat ja oikeuslaitos toimivat moitteettomasti. Lisää näitä tämänkaltaisia uutisia, sekä perään gallup, missä tutkitaan tyhmän kansan uskoa virkakoneistoon!!!!
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Tuoksahtaa !
Instituutiot ei voi olla esteellisiä, kyllä tässä kuitenkin KRP:n kosto jotenkin haiskahtaa.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Tuoksahtaa !
Vielä on Kyllikki Saarenkin murha selvittämättä, puhumattakaan Olof Palmesta...
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Tuoksahtaa !
Vaihda sukat! Se auttaa alkuun. Sitten vaan 112:een.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Tuoksahtaa !
Mitä hyvä neuvo sitten kustantaa, antamasi neuvo ei ole minkään arvoinen. Sanotaan että hullun ilo on halpa, toisaalta ei tämä minullekaan niin kovin kalliiksi tule.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Krp:tä vi....taa
Joitakin alkoi ottaa päähän kun äijä päästettiin vapaalle odottamaan tuomiota. Jotain oli tehtävä. No ehkäpä murhasyyte, niin voidaan ottaa tutkinnan ajaksi säilöön. Ja tutkintahan kestää edellisen tuomion lukuun asti. Sen jälkeen todetaan murhasyyte perättömäksi, mutta voi voi, sitten joutuu istumaan huumetuomionsa. Kiusaa se pienikin kiusa. Kuka vielä uskoo poliisia rehelliseksi ja puolueettomaksi? Täynnä sisäistä valtakamppailua ja kyräilyä.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Seinänraosta katsottuna
Jep. Joku ei tykkää huumepoliiseista ja heidän työstään ja sitä työtä yritetään estää.
Kirjoita vastaus viestiinViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Vast: Seinänraosta katsottuna
Juuri tästä on kyse.
Romahdus on oleva valtava kun totuus tulee julki. Ja se tulee julki.
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.
Vast: Vast: Seinänraosta katsottuna
Onko joku asia jäänyt puuttumaan? Nordea ja Danske pesee niiden rahoja, joilta Aarnio ja moni muu on huumeensa hakeneet. Mutta pienet kalat tuomitaan!
Tee ilmoitus sopimattomasta viestistä

Ilmoituksesi on siirtynyt käsittelyyn.
Virhe ilmoituksen lähetyksessä.