Paikalliset

Kadunrakennustyöt ruuhkauttavat liikennettä Turussa

Ruuhkaa Helsingintiellä maanantaina puolen päivän aikaan. Kuva: Ada Munkki (kuvaaja on tet-harjoittelussa Turun Sanomien toimituksessa)
Ruuhkaa Helsingintiellä maanantaina puolen päivän aikaan. Kuva: Ada Munkki (kuvaaja on tet-harjoittelussa Turun Sanomien toimituksessa)

Helsinginkadun päällystystyöt jatkuvat keskiviikkoon asti Turussa. Liikenne ruuhkautuu Aninkaistensillan ja Suntiontien välillä. Toinen ajokaista on ajoittain suljettu liikenteeltä. Päällystystöistä on haittaa molemmissa ajosuunnissa. Paikalla on liikenteenohjaukset.

Päivittäinen työaika on aamukuudesta iltayhdeksään. Työmatkaliikenne pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan aamuseitsemän ja aamuyhdeksän sekä iltapäiväkolmen ja viiden välisinä aikoina. Turun liikennekeskus kehottaa autoilijoita käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

Myös Satakunnantien ja Viilarinkadun risteyksessä tehtävät kadunrakennustyöt ruuhkauttavat liikennettä. Kadunrakennustyöt kaventavat ajokaistaa Satakunnantiellä. Päällytystyön aikana ajokaistaa joudutaan ajoittain sulkemaan noin 150 metrin matkalta. Töistä on haittaa Raision ajosuunnassa. Kevyen liikenteen väylä suljetaan kokonaan Lasimestarintien ja Satakunnantien välillä.

Työn on arvioitu kestävän marraskuuhun saakka.

ADA MUNKKI

kirjoittaja on tet-harjoittelussa Turun Sanomien toimituksessa