Yrityskaupat

Turkulainen autojen erikoisliike kasvaa taas yritysostolla – edellisestä kaupasta on vasta reilu kuukausi

JORI LIIMATAINEN
Ove'sin perustaja Timo Olin ja toimitusjohtaja Marko Edfelt esittelivät edellisen kaupan yhteydessä Porscheja. Nyt yritys kävi taas yrityskaupoilla.
Ove'sin perustaja Timo Olin ja toimitusjohtaja Marko Edfelt esittelivät edellisen kaupan yhteydessä Porscheja. Nyt yritys kävi taas yrityskaupoilla.

Turkulaislähtöinen klassikko- ja urheiluautojen erikoisliike Ove’s Garage jatkaa kasvua yrityskaupalla. Ove's on ostanut toisen turkulaisyrityksen, autovarusteluun erikoistuneen Pro-Van Oy:n enemmistöosuuden.

– Haluamme tarjota asiakaskunnallemme vastustamattoman kokonaispaketin. Jos palvelupalettimme oli vahva jo ennen yrityskauppaa, Pro-Vanin hankinnan myötä se on kansainvälistä huippuluokkaa, yrityksen perustaja Tim Olin sanoo tiedotteessa.

Kaupassa yrityksen henkilöstömäärä nousee 24:ään. Aiemmin keväällä Ove’s Garage osti klassikko- ja harrasteajoneuvoihin erikoistuneen Triangle Motor Oy:n.

Pro-Vanin erikoisaluetta ovat muun muassa autojen kori- ja sisätilamuokkaukset ja -varustelut sekä sähkötyöt. Yrityksellä on myös oma verhoomo.

Yritys varustelee ajoneuvoja erilaisiin liiketoiminta- ja käyttötarpeisiin, kuten puuseppä-, metalli-, LVI- ja sähkö- sekä jakelukäyttöön. Lisäksi yritys varustaa miehistönkuljetus- ja hälytysajoneuvoja esimerkiksi pelastustoimen käyttöön.

Lue myös: Turkulaisen kerrostalon kivijalasta ponnistava autoliike haluaa unelmatehtaaksi – Ove's Garage ostaa enemmistön loimaalaisesta autoentisöijä Triangle Motorista