Turku, Suomen ruokapääkaupunki

Ranskalainen hernesosekeitto on yksi Kape Aihisen suosikeista – Seuraa huippukokin ohjeita ja valmista ravintolatason menu kotikeittiössäsi

JUHA PAJU-HEIKKILÄ
Kari Aihinen on jo rutinoitunut kotikokkien opastaja. Huhtikuussa julkaistiin Kape the Chef -kirja, jonka kansien väliin on koottu reseptejä Aihisen luotsaamasta Chefslive-kokkikoulusta.
Kari Aihinen on jo rutinoitunut kotikokkien opastaja. Huhtikuussa julkaistiin Kape the Chef -kirja, jonka kansien väliin on koottu reseptejä Aihisen luotsaamasta Chefslive-kokkikoulusta.

Videoilla Aihinen valmistaa kolmen ruokalajin keväisen menun, johon kuuluu muun muassa yksi ammattikokin omista suosikkikeitoista – ranskalainen hernesosekeitto eli crème ninon.

Kotikokit johdatetaan ...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.