Autokauppa

Raisioon avautuu heinäkuussa taas uusi autokauppa, joka alkaa pian rekrytoida väkeä

Autokauppaketju Wetteri laajentaa Raisioon, jossa se avaa heinäkuussa vaihtoautokeskuksen. Wetterin tavoitteena on vahvistaa asemaansa Länsi-Suomessa, mihin Raision myymälän avaaminen liittyy. Yrityksellä on ennestään toimintaa etenkin Pohjois-Suomessa ja Itä-Suomessa, mutta yhtiö tavoittelee nyt maantieteellistä laajentumista.

Tänä vuonna Wetteri on ostanut jo Itä-Suomessa toimivan Autotalo Hartikaisen, ja seuraavaksi yhtiön suunnitelmissa on liittää Satakunnassa toimiva Auto-Palin osaksi yhtiötä.

Raision myymälä tulee olemaan 38:s ketjun myymälä. Rekrytoinnit sinne alkavat pian.

Wetterin valikoimissa on kaikkiaan 19 merkkiä uusien autojen kaupassa.

– Tämän ansiosta myös vaihtoautokantamme on hyvin laaja merkkien osalta. Raision toimipisteemme kautta on tarjolla luonnollisesti koko Wetterin vaihtoautovalikoima, Wetteri-Auton Etelä-Suomen johtaja Arto Tahvanainen sanoo tiedotteessa.

Wetterin pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää noin 900 henkilöä, joista yli 75 prosenttia työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa.

Raisioon on rakennettu ja rakenteilla runsaasti uutta autokaupan liiketilaa. Kehätien varressa on uusia hankkeita Burger Kingin viereisen tontin lisäksi myös Helsinkiin päin mennessä. Esimerkiksi K-Auto ja Autoverkkokauppa avasivat vastikään uudet liiketilat.