Vihannekset

Kotimainen parsa on herkku joka päätyy usein roskiin tai lahjoitukseen – Minkään tuotteen markkinointi ei ole ollut näin vaikeaa, harmittelee Ingrida Alijosiute

JANE ILTANEN
Parsan nostaminen on täysin käsityötä ja työvoimavaltaista. Pelloilla työskentelee noin 20 työntekijää, joista suurin osa on Ukrainasta ja ovat olleet Järvenkylän Maatilalla useina vuosina.
Parsan nostaminen on täysin käsityötä ja työvoimavaltaista. Pelloilla työskentelee noin 20 työntekijää, joista suurin osa on Ukrainasta ja ovat olleet Järvenkylän Maatilalla useina vuosina.

Napsaise tuosta poikki ja maista, kehottaa sauvolaisen Järvenkylän tilan toimitusjohtaja Ingrida Alijosiute ja osoittaa multapenkasta terhakasti sojottavaa vaaleanvihreää parsaa.

Kotimainen parsa on ra...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.