Yhteistyö

Turun AMK ja Elomatic tiivistävät yhteistyötään

ELOMATIC
Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo (vas.) ja Turun AMK:n rehtori ja toimitusjohtaja Vesa Taatila allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.
Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo (vas.) ja Turun AMK:n rehtori ja toimitusjohtaja Vesa Taatila allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.

Turun ammattikorkeakoulu ja paikallinen konsultointi- ja suunnittelutoimisto ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Tavoitteena on syventää osapuolten yhteistyötä entisestään.

Uusi sopimus keskittyy kolmeen tehtävää: opiskelijayhteistyöhön, Elomaticin henkilöstön kehittämiseen sekä tutkimus- ja kehittämisprojekteihin.

Tulevien vuosien yhteistyössä keskitytään erityisesti kansainvälisyyteen.

– Kansainvälisten opiskelijoiden määrä Turun ammattikorkeakoulussa lisääntyy, jolloin harjoittelupaikkojen tarjoaminen heille on tärkeää. Opintojen aikana syntyneet työelämäkontaktit edesauttavat sitä, että kansainväliset osaajat jäävät Turun seudulle tai Suomeen myös valmistumisen jälkeen. Yhteistyö Elomaticin kanssa tukee myös kansainvälisten opiskelijoiden integroitumista Suomen työelämään, Turun ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja Vesa Taatila sanoo.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Moni Elomaticin työntekijöistä on ammattikorkeakoulun alumni. Osapuolet näkevät yhteistyön rekrytointikanavana ja keinona vahvistaa henkilöstön ammatillista osaamista.

– Tulevanakin kesänä Elomaticilla työskentelee useita Turun ammattikorkeakoulussa eri tekniikan aloilla opiskelevia harjoittelijoita. Lisäksi monet asiantuntijamme suorittavat siellä YAMK-tutkintoa työn ohessa. Osaava henkilöstö on insinööri- ja konsulttiyrityksen arvokkain voimavara. Turun AMK on tärkeä kumppani, kun varmistetaan henkilöstön riittävyyttä ja kykyä vastata tulevaisuuden työelämän tarpeisiin, Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo sanoo.