Turku, Suomen ruokapääkaupunki

Tv:stä tutut kokit kertovat, miten hienosti syömisen kulttuuri on muuttunut ja mihin fine dining on menossa: "Kannattaa pohtia, ettei tarjoa jämähtäneitä menuita ja jämähtänyttä ajattelua"

TIMO JAKONEN
Voiveljien toimitusjohtaja ja Smörin perustaja Janne Juvonen tekee toimitusjohtajan tittelistään huolimatta työvuoroja yhtiön ravintoloissa "keittiöstä saliin ja siivouksesta autokuskin hommiin". Hän pitää tärkeänä, että tuntuma tekemiseen säilyy.
Voiveljien toimitusjohtaja ja Smörin perustaja Janne Juvonen tekee toimitusjohtajan tittelistään huolimatta työvuoroja yhtiön ravintoloissa "keittiöstä saliin ja siivouksesta autokuskin hommiin". Hän pitää tärkeänä, että tuntuma tekemiseen säilyy.

Fine dining tarkoittaa vapaasti suomennettuna hienosti syömistä. Termille ei ole olemassa yhtä tarkkaa määritelmää. Kärjistettynä sillä tarkoitetaan ruokailukokemusta, jossa kokonaisuus on kunnossa ru...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.