Laivaliikenne

Baltic Princess ei irtoa vieläkään laiturista, jo noin 1 430 matkustajaa jäänyt rannalle

JORI LIIMATAINEN
Baltic Princess kuvattuna Turun satamassa syyskuussa 2021.
Baltic Princess kuvattuna Turun satamassa syyskuussa 2021.

Tallink Siljan Baltic Princessin tiistai-illan 21.3. lähtö joudutaan edelleen perumaan automaatiojärjestelmän päivityksestä johtuvan vian vuoksi. Yhtiön tämänhetkisen arvion mukaan tarvittavat testit saadaan kuitenkin tehtyä iltaan mennessä, joten laivan pitäisi päästä liikennöimään normaalisti taas keskiviikkona 22.3.

Turun ja Kapellskärin välillä liikennöivälle Baltic Princessille oli lähdössä tiistaina noin 350 matkustajaa. Vian vuoksi jouduttiin perumaan myös sunnuntain 19.3. ja maanantain 20.3. lähdöt, joihin kumpaankin oli tulossa noin 540 matkustajaa.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi maanantaina, että laivalla tehdään maanantain ja tiistain aikana merikokeita. Tavoitteena oli, että alus olisi päässyt liikennöimään tänään tiistaina normaalin aikataulunsa mukaisesti. Sunnuntaina vian ilmaannuttua ilmoitettiin, että laivan on tarkoitus palata liikenteeseen heti maanantaina.

Matkustajat saavat rahansa takaisin tai voivat siirtää matkansa veloituksetta uuteen ajankohtaan. Tallink Silja on yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin matkustajiin tekstiviestillä ja sähköpostitse.

Lue myös:

Myös Baltic Princessin maanantainen lähtö perutaan

Baltic Princessin sunnuntainen lähtö perutaan, matka jää väliin noin 540 matkustajalla