Laivat

Baltic Princessin sunnuntainen lähtö perutaan, matka jää väliin noin 540 matkustajalla

JUHA PAJU-HEIKKILÄ
Tekninen vika hyydytti Baltic Princessin sunnuntaisen iltalähdön.
Tekninen vika hyydytti Baltic Princessin sunnuntaisen iltalähdön.

Tallink Siljan Turku–Kapellskär-reitillä liikennöivän Baltic Princessin sunnuntai-illan kello 18.30 lähtö perutaan teknisen vian vuoksi.

Varustamosta kerrotaan, että laiva oli palaamassa takaisin Turkuun suunnitellun telakoinnin jälkeen, kun laivan automaatiojärjestelmän päivityksessä ilmeni ongelmia.

Vikaa korjataan parhaillaan ja laivan on tämän hetkisen tiedon mukaan tarkoitus palata liikennöimään maanantaina 20.maaliskuuta iltalähdöllä Turusta kello 18.30 normaalin aikataulunsa mukaisesti.

Baltic Princessille oli lähdössä tänään sunnuntaina noin 540 matkustajaa. Matkustajat saavat matkasta rahansa takaisin tai voivat kuluitta siirtää matkansa uuteen ajankohtaan. Matkustajille lähetetään lisäinfoa varustamolta huomisen maanantain aikana.

Baltic Princess oli telakalla teknisten kunnostustöiden vuoksi kaksi viikkoa maaliskuun alussa. Baltic Princessin piti palata liikenteeseen sunnuntaina 19. maaliskuuta. Alus oli telakoituneena Turun korjaustelakalla Naantalissa.

Lue myös:

Baltic Princess liikennöi kesäkaudella taas Turusta Tukholmaan

Tallink-Siljalle vain yksi alus Turun liikenteeseen – Baltic Princess jää varustamon ainoaksi alukseksi Turun ja Tukholman välille