Työ ja yrittäjyys

Kun pienpanimoalalla siirrytään jo kolmanteen aaltoon, alan turkulainen konkari Teemu Artukka sai tarpeekseen ja vaihtaa Kakolan oluet toiseen herkkuun

ARI-MATTI RUUSKA
Teemu Artukka kertoo, että monet pienpanimot keskittyvät haastaviin oluihin, mutta Kakolassa on valittu erilainen linja. Brändäys on pienpanimomaailmassa tärkeää. Kakolan vanha vankila-alue on myyntivaltti Turussa, mutta enää kauempana se ei toimi.
Teemu Artukka kertoo, että monet pienpanimot keskittyvät haastaviin oluihin, mutta Kakolassa on valittu erilainen linja. Brändäys on pienpanimomaailmassa tärkeää. Kakolan vanha vankila-alue on myyntivaltti Turussa, mutta enää kauempana se ei toimi.

Työ ja yrittäjyys

Vinkkaa kiinnostavasta tekijästä, yrittäjästä tai yrityksestä. Olemme kiinnostuneita kuulemaan heistä, joilla on erityinen ammattitaito, syvä näkemys omaan alaan ja työelämään, menestystarina tai kova palo yrittämiseen. Lähetä vinkkisi osoitteeseen ts.talous@ts.fi

Kakola Brewing Companyn Taproomissa istuu klassinen pienpanimoäijä. Tuntomerkit: parta ja punainen merinovillapipo.

Taproom on vasta hiljattain Suomeen rantautunut termi, joka viittaa seinällä olevaan ...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.