Lakot

Valtaosa S-ryhmän ruokakaupoista palvelee lakon aikana normaalisti – katso listasta mitkä myymälät ovat kiinni

MARTTIINA SAIRANEN
Valtaosa S-ryhmän toimipaikoista palvelee asiakkaitaan normaalisti myös kaksipäiväisen lakon ajan, koska ne eivät kuulu työtaisteluiden piiriin.
Valtaosa S-ryhmän toimipaikoista palvelee asiakkaitaan normaalisti myös kaksipäiväisen lakon ajan, koska ne eivät kuulu työtaisteluiden piiriin.

Torstaina 9.helmikuuta alkaneet työtaistelutoimet vaikuttavat osaan S-ryhmän ruokakaupoista ja niiden tarjoamiin palveluihin. Valtaosa S-ryhmän toimipaikoista palvelee normaalisti myös kaksipäiväisen lakon ajan, koska ne eivät kuulu työtaisteluiden piiriin. Työnseisaus ei vaikuta lähimyymälöiden eli Sale- ja Alepa-myymälöiden toimintaan. S-marketeistakin lähes kaikki palvelevat lakon ajan normaalisti. Prismoista suuri osa palvelee lähes normaalisti tai hieman rajoitetuin aukioloajoin. Kokonaan suljettuna kaksipäiväisen lakon ajan on 12 Prismaa ja neljä S-marketia.

Ruoan verkkokaupassa lakkotilanne voi vaikuttaa tilaus- ja noutoikkunoiden määrään. S-ryhmästä kerrotaan, että jo tehtyjä verkkokauppatilauksia on jonkin verran jouduttu perumaan.

Lue myös: Vaikuttaako lakko oman kauppasi aukioloon? Näin kaupan alan lakko näkyy Turun seudun marketeissa

Tämän hetkisen tiedon mukaan suljettuna ovat 9.–10.helmikuuta seuraavat S-ryhmän ruokakaupat:

Prisma Imatra

Prisma Lappeenranta

Prisma Hyllykallio

Prisma Kemi

Prisma Oulu Limingantulli

Prisma Oulu Linnanmaa

Prisma Tornio

Prisma Pietarsaari

Prisma Vaasa Kotiranta

Prisma Vaasa Liisanlehto

Prisma Pori Länsi-Pori

Prisma Pori Mikkola

S-market Kouvola

S-market Myllykoski

S-market Savela

S-market Vaajala