Koronarokotukset

Terveystalo ja Pihlajalinna käynnistivät koronarokotteen tehosterokotukset Turussa

BAGUS INDAHONO
Terveystalo alkaa tarjota koronarokotteen tehosterokotuksia täysi-ikäisille työterveys- ja yksityisasiakkailleen 16 eri paikkakunnalla tällä viikolla.
Terveystalo alkaa tarjota koronarokotteen tehosterokotuksia täysi-ikäisille työterveys- ja yksityisasiakkailleen 16 eri paikkakunnalla tällä viikolla.

Yksityisiä terveyspalveluja tarjoava Terveystalo alkaa tarjota koronarokotteen tehosterokotuksia täysi-ikäisille työterveys- ja yksityisasiakkailleen. Turussa tehosterokotteen voi saada joko työterveysasiakkaana, jos se kuuluu työntantajan työterveyssopimukseen, tai suoraan yksityisasiakkaana keskiviikosta alkaen. Myös riskiryhmiin kuuluvat, 18 vuotta täyttäneet voivat hakea koronarokotteen tehosterokotuksen Terveystalosta yksityisasiakkaana.

– Koronaviruksen uusia muunnoksia vastaan kehitetyt rokotteet on tehty suojaamaan tartunnoilta sekä sairastumiselta. Vakavan taudin lisäksi koronavirusinfektio aiheuttaa myös paljon sairauspoissaoloja, ja rokotteen avulla voidaan auttaa työnantajia suojaamaan työntekijöitään sekä varmistamaan heidän työkykyään, sanoo Terveystalon johtava ylilääkäri Petri Bono.

Koronarokotteen tehosteen edellytyksenä on 18 vuoden ikä, vähintään kaksi aiempaa koronarokotusta tai yksi koronarokotus ja yksi sairastettu koronavirusinfektio. Edellisestä tehosterokotuksesta on pitänyt kulua vähintään 3 kuukautta tai edellisestä sairastetusta, kotona tai laboratoriossa tehdyllä koronatestillä todennetusta koronavirusinfektiosta vähintään 3 kuukautta.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ajan koronarokotuksen tehosterokotukseen voi varata Terveystalon sovelluksessa, verkkosivuilla tai soittamalla Terveystalon asiakaspalveluun. Yksityisasiakkaalle koronarokotuksen työn hinta on 41,90 euroa, josta saa 16 euron Kela-korvauksen.

Rokotukset käynnistyvät keskiviikkona Turun lisäksi myös Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lahdessa, Porissa, Raumalla, Rovaniemellä ja Vantaalla. Torstaista alkaen rokotteen saa Espoossa, Kirkkonummella, Kotkassa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa.

Myös Pihlajalinna on aloittanut tehosterokotusten antamisen sekä työterveys- että yksityisasiakkailleen Turussa, Paraisilla, Raisiossa ja Kemiössä keskiviikkona. Varsinais-Suomen lisäksi rokotteita jaetaan yhtiön toimipisteissä 20 eri paikkakunnalla.

Uutista päivitetty 8.2. kello 14.30: Pihlajalinnan tiedot tehosterokotteiden jakamisesta.