Puheenaihe

Juontaja Sari Tamminen sai rajun verenvuodon kesken radiolähetyksen

FACEBOOK
Sari Tamminen julkaisi Facebook-päivityksen tapahtuneesta lauantai-iltana sivuillaan.
Sari Tamminen julkaisi Facebook-päivityksen tapahtuneesta lauantai-iltana sivuillaan.

Juontaja Sari Tamminen sai rajun verenvuodon lauantaina kesken radiolähetyksen ja hänet kiidätettiin ambulanssilla Tyksin leikkaussaliin.

Verenvuoto alkoi, kun Tamminen juonsi Radio Pookin Lauantai-illan huuma -lähetystä Turun studiossa. Vieraana ollut muusikko Jussi Lammela tilasi Tammiselle ambulanssin.

Tamminen paljasti verenvuodon syyn lauantai-iltana Facebook-sivullaan.

– Pari viikkoa takaisen kohdunpoiston ja hyvän toipumisen jälkeen, alkoi massiivinen verenvuoto kesken suoran lähetyksen. Kiitos Jussille ja Kössille vierailusta, jäi vaan hiukan lyhyeen, mutta onneksi olitte paikalla, Tamminen kirjoittaa.

Tamminen kertoi Iltalehdelle tunteneensa lauantaina hieman outoa oloa ja antaneensa kevyen varoituksen pomolleen, ettei ole ihan teräkunnossa, mutta työkykyinen kuitenkin.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

– Onneksi Lammela oli toimituksessa, kun voimakas veritulva tuli, että en ollut yksin kuten yleensä studiossa ollaan ja koko toimituksessa, Tamminen kiittelee Iltalehden haastattelussa.

Tamminen pääsi sairaalasta kotiin jo sunnuntaina ja kertoo voivansa paremmin. Hän sanoo Iltalehden haastattelussa, ettei aio jäädä sairauslomalle, vaan jättää tiistain aamuvuoron väliin, mutta on taas iltapäivän vuorossa Pookin aalloilla.