Opiskelijat

Keniaan laukut täynnä lanttuja, alkoholia ja ruisjauhoja – "Kyllähän sen tietää, ettei kaikki tule menemään niin kuin suunnittelemme"

MARTTIINA SAIRANEN
Suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria vievät Keniaan Melina Rintamäki (vas.), Niina Vahtera, Tuomas Sippola, Aapo Lahdenkauppi, Isabel Sarenko, Tomi Aho, Maija Kyyrönen ja Arttu Parviainen.
Suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria vievät Keniaan Melina Rintamäki (vas.), Niina Vahtera, Tuomas Sippola, Aapo Lahdenkauppi, Isabel Sarenko, Tomi Aho, Maija Kyyrönen ja Arttu Parviainen.

Kuivattua talviyrttiä, lanttuja, puolukan varpuja, ruisjauhoja, lakkalikööriä, pihlajanmarjoja, karkkiremmejä, ruisviskiä, maa-artisokkaa ja votkaa. Turun ammatti-instituutti (TAI) ja Raision seudun ...

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.

Tilaa digi
3 kk 5,90 €/kk

Tilaa

Yht. 17,70 €/3 kk, jonka jälkeen voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Kokeile digiä
1 kk 7,90 €

Kokeile

Tilaus päättyy automaattisesti.

Tämä sisältö on digitilaajillemme.

Tilaamalla saat rajattoman lukuoikeuden yli 60 piinkovan ammattilaisemme tekemään digisisältöön: reilusti paikallisjuttuja, tärkeimmät kotimaan ja ulkomaan uutiset, mahdollisuuden kuunnella juttuja, näköislehden, striimaukset ja muun videosisällön.
Tee tilaus verkkosivuillamme.

Ystäväsi on lahjoittanut sinulle tämän jutun. Hyviä lukuhetkiä.

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.