Uutiset

Jari Sarasvuo haukkuu toimittajia satiaisiksi

Liikemies Jari Sarasvuo vetoaa poikkeuksellisen tunteikkaasti ja kovasanaisesti mediaan, jotta se jättäisi hänen pari- ja perhesuhteensa rauhaan. Avoin kirje julkaistiin lauantain Aamulehdessä.

Sarasvuo on ollut kevään ja alkukesän mittaan laajalti julkisuudessa, sillä hän on alkanut seurustella huippuhiihtäjä Virpi Kuitusen kanssa ja eronnut pitkäaikaisesta puolisostaan.

Sarasvuo syyttää toimittajia muun muassa siitä, että he häiritsevät Kuitusen, hänen ja hänen entisen puolisonsa kotirauhaa monin eri tavoin. Lisäksi lehdet ovat Sarasvuon mukaan julkaisseet keksittyjä tietoja hänen yksityiselämästään.

Kirjeessään Sarasvuo kutsuu kotinsa ulkopuolella olevaa toimittajaa väijyväksi nilkiksi ja lentokentällä häntä ja Kuitusta odottavia median edustajia loisiksi, jotka häpäisevät hänen intimiteettinsä. Rakkaustarinan alusta kirjoittaneita toimittajia Sarasvuo nimittää satiaisiksi.

Osansa saavat myös Iltalehden kustantaja Kari Kivelä ja Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, joilta Sarasvuo anoo armoa, jotta voisi jatkaa elämäänsä.