Onnettomuudet

Kaksi nuorta menehtyi liikenneonnettomuudessa Turussa

MARTTIINA SAIRANEN

Turussa Aerotiellä tapahtui perjantaina 3. kesäkuuta henkilöauton ja rekan välinen liikenneonnettomuus, jonka seurauksena kaksi nuorta menehtyi. Asiasta tiedottaa Lounais-Suomen poliisi.

Henkilöauton kyydissä ollut nuori ilmoitti onnettomuudesta hätäkeskukseen kello 22.50. Auton kyydissä oli yhteensä kuusi nuorta, joista yksi matkusti auton tavaratilassa. Tavaratilassa ollut, vuonna 2005 syntynyt nuori mies sekä takapenkillä matkustanut, niin ikään vuonna 2005 syntynyt nuori nainen menehtyivät onnettomuudessa.

Poliisin mukaan henkilöauto tuli Aerotietä pitkin lentoaseman suunnasta, kun kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan vasemmalle kaartuvalla tien osuudella. Auton peräosa lähti luisuun, ja ajoneuvo törmäsi vastaantulleen täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Henkilöauton vuonna 2004 syntynyttä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Turun kaupunki kertoi Twitterissä, että tapahtuneesta onnettomuudesta voi keskustella lauantaina jalkautuvan nuoristyön poppilaisten kanssa Turun keskustan alueella. Myös kriisi- ja keskusteluapua on lauantai-iltana Vimmassa kello kahdeksasta eteenpäin. Sisälle pääsee, kun soittaa ovikelloa.

Nuorille, joita onnettomuus koskettaa, järjestetään keskusteluapua ensi viikolla.

Päivietty klo 14.30: Kerrottu keskusteluavusta niille, joita onnettomuus koskettaa.