Uutiset

Yksitoista kuollut juhannuksena

Juhannuksen vietto on vaatinut sunnuntai-iltapäivään mennessä ainakin yksitoista kuolonuhria. Neljä henkilöä on hukkunut ja neljä on saanut surmansa liikenteessä. Yhtä on puukotettu,yksi menehtyi tulipalossa ja yksi löi päänsä katuun palatessaan juhannusjuhlista.

Kaikki neljä hukkunutta ovat iäkkäitä miehiä. Kaksi heistä hukkui Luodossa Pohjanmaalla - ensimmäinen juhannusaattona ja toinen juhannuspäivänä. Elvytysyrityksistä huolimatta molemmat kuolivat. Yksi hukkui Ruotsinpyhtäällä Itä-Uudellamaalla. Noin 75-vuotias mies oli lähtenyt saunasta uimaan. Mies löytyi hukkuneena muutaman metrin päästä rannasta. Myös Ulvilassa Kullaalla hukkui 70-vuotias mies. Hänet löydettiin aattoiltana kuolleena rannasta.

Lisäksi Tammelassa Kanta-Hämeessä on edelleen kateissa verkkoja kokemaan lähtenyt mies, jonka tyhjän veneen poliisi löysi juhannusaamuna.

Puukotus sattui aattoiltana Nokialla Pirkanmaalla, jossa uhrina ollut 60-vuotias mies sai surmansa. Teosta epäillään vuonna 1982 syntynyttä naista, jonka poliisi on pidättänyt.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Seinäjoen Rauniontiellä on yksi henkilö kuollut omakotitalon tulipalossa juhannuspäivän aamuna.

Keuruulla Keski-Suomessa kuoli mies, joka kaatui ja löi päänsä katuun tullessaan juhannusyönä Haapamäen Höyryveturipuistosta.

Juhannusliikenteessä on kuollut neljä ihmistä, ja useita on loukkaantunut.

Jyväskylässä nuori mies kuoli aattoiltana auton suistuttua ojaan. Poliisi epäilee, että alkoholilla ja kovalla nopeudella oli osuutta asiaan.

Liperissä Pohjois-Karjalassa yksi kuoli ja viisi loukkaantui tila-auton ja henkilöauton törmäyksessä juhannusaaton iltana.

Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä nuori mies kuoli rajussa ulosajossa varhain juhannusaaton aamuna.

Lestijärvellä Keski-Pohjanmaalla autoa ajanut nainen sai surmansa torstaina illalla, kun hänen kuljettamansa auto ajautui ulos tieltä ja törmäsi kiveen.