Paikalliset

Keskustan yrityksiä infotaan jatkossa säännöllisesti Kauppatorin uudistuksista

EERO SAARIKOSKI
Kauppatorin kaivauksia heinäkuussa Turussa.
Kauppatorin kaivauksia heinäkuussa Turussa.

Turun keskustan yrityksille järjestetään jatkossa säännöllisesti infotilaisuuksia Kauppatorin uudistukseen liittyvistä asioista.

– Muutokset kauppatorin ympäristössä ja keskustan liikennejärjestelyissä vaikuttavat välittömästi yrityksiin, ja onkin tärkeä että tieto liikkuu mahdollisimman sujuvasti. Toivoimme säännöllistä infotilaisuutta sellaiseen aikaan, että myös kivijalkaliikkeiden edustajat pääsisivät osallistumaan. Tärkeä ja hyvä asia, että tällainen toteutuu, Turun Ydinkeskustayhdistys ry:n toiminnanjohtaja Katariina Räike sanoo kaupungin tiedotteessa.

Järjestyksessään toinen info pidetään Turun Kaupunginkirjaston Studio -tilassa tulevana keskiviikkona kello 18.15–20. Tilaisuus on avoin kaikille keskustan yrityksen edustajille.

Säännölliset infoaamut yrityksille pidetään Kauppatorin infokontissa 5. lokakuuta alkaen ja jatkossa joka kuun ensimmäisenä perjantaina kello 8–9. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Aamuissa vierailee Uusi Kauppatorin -hankkeen projektijohtaja Janne Laineen ja viestintävastaava Mikko Grönmanin lisäksi ajankohtaisia asiantuntijoita projektin eri osa-alueilta. Tilaisuudessa voi esittää aiheita ja asioita, joista lisätietoa toivotaan.

Kauppatorin infokontti palvelee kaupunkilaisia ja yrityksiä nykyisellä paikallaan Aurakadun varressa 20. syyskuuta saakka arkisin kello 9–14. Lokakuun ensimmäisenä päivänä infokontti avataan uudelleen väliaikaisen torin Kauppiaskadun puoleisella alueella, missä se tulee olemaan koko Kauppatorin rakentamisen ajan.