Paikalliset

Etsintäkuulutettu mies pahoinpiteli naisia Turussa

Aiemmista rikoksista etsintäkuulutettu mies pahoinpiteli kahta naista asunnossa Turun Luolavuoressa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Mies yritti lisäksi esiintyä poliisille väärillä henkilötiedoilla.

Poliisi sai puolenyön aikaan ilmoituksen, että Liisankadulla yksityisasunnossa oleva mies käyttäytyy aggressiivisesti. Poliisin tultua paikalle selvisi, että mies oli töninyt naista ja kuristanut väliin tullutta toista naista.

Tönitty nainen loukkasi kaatuessaan päänsä, johon tullut haava piti tikata. Kuristettu nainen sai mustelmia.

Asunnossa oli lisäksi asunnon omistava nainen, joka soitti hätäkeskukseen. Poliisin mukaan joukko tunsi toisensa entuudestaan.

Poliisi otti riehuneen miehen kiinni, ja tämä yritti esiintyä tuttavansa henkilötiedoilla. Poliisi selvitti valokuvien perusteella, että kiinniotettu olikin vuonna 1984 syntynyt Tampereella asuva mies, joka oli etsintäkuulutettu useasta rikoksesta. Hän on käyttänyt tuttavansa henkilötietoja aiemminkin.

Poliisi passittaa miehen kuulustelujen jälkeen Turun Saramäen vankilaan aiemman tuomion takia. Nyt häntä epäillään vielä kahden pahoinpitelyn lisäksi väärillä henkilötiedoilla esiintymisestä.