Uutiset

Lindén vetoaa small talkiin Soini-kommenteistaan

Viestintäministeri Suvi Lindén (kok.) kiistää, että hän vakavasti uskoisi perussuomalaisten kannatuksen voivan nousta jopa 35 prosenttiin.

Lindén sanoo STT:lle, että Satakunnan Kansan uutisena kertoma arvio oli small talkia. Ministeri tapasi lehden toimituksen aamiaispalaverissa Porissa.

Satakunnan Kansan verkkosivujen mukaan Lindén arvioi, että perussuomalaisten jättikannatus voi syntyä, jos Irlanti ja Portugali syöksyvät talousrotkoon.

Lindén kertoo lehdessä, ettei eduskunnassa ole koskaan oltu näin hermostuneita vaalien alla. Perussuomalaisten gallupsuosio tuntuu luissa ja ytimissä.

– Perussuomalaisista on tullut legitiimi puolue. On trendikästä kannattaa heitä.

Lindénin mukaan lehden verkkosivujen uutisessa on sekoitettu hänen lehdelle antamaansa haastattelua ja siitä sivussa olleita käytäväpuheita.

Käytäväpuheiksi Lindén sanoo myös heittonsa kauhukuvasta, että Timo Soinista tulisi Suomen presidentti. Sen hän tokaisi takki päällä pois lähtiessään.

Lindén toivoo lehdessä Sauli Niinistön suostuvan presidenttiehdokkaaksi, kun sitä hänelle tarjotaan toistamiseen "kultalautasella".