Talous

Paikan markkinoinnissa
riittää vielä työsarkaa

TS/Jonny Holmén<br />- Mainosalalla on ollut aika hankala syksy, mutta paikan markkinointia on tehty vasta niin vähän, että kasvua kyllä riittää, Jonne Saivosalmi sanoo.
TS/Jonny Holmén
- Mainosalalla on ollut aika hankala syksy, mutta paikan markkinointia on tehty vasta niin vähän, että kasvua kyllä riittää, Jonne Saivosalmi sanoo.

LIISA ENKVIST

Rientola Place Marketingin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty KTM Jonne Saivosalmi uskoo, että place marketingissa eli paikan markkinoinnissa riittää vielä paljon työsarkaa.

- Mainosalalla on ollut aika hankala syksy, mutta paikan markkinointia on tehty vasta niin vähän, että kasvua kyllä riittää, Saivosalmi sanoo.

Jonne Saivosalmi on työskennellyt viimeiset 6,5 vuotta Rientolassa ja muun muassa vetänyt Turun toimistoa. Saivosalmi on Rientolan osakas ja ollut viimeksi projektinjohtajan tehtävissä.

Rientolan muuttaessa Helsinkiin puolitoista vuotta sitten siirtyi sinne myös Saivosalmen työ. Turkuun Rientolasta jäi vain Rientola Place Marketing, joka tunnettiin aikaisemmin Rietola Marketingin nimellä.

Nyt Saivosalmella on edessä paluu Turkuun.

- Saan nyt uusia mukavia mahdollisuuksia mutta toki myös paikkakuntasyyt vaikuttivat. Perheeni ja kotini on Turussa, Saivosalmi sanoo

Jonne Saivosalmi on työskennellyt myös pöydän toisella puolella mainonnan ostajana muun muassa Soneralla ja Sanoma Oy:ssä

Saivosalmi aloittaa Placen toimitusjohtaja ensi vuoden alussa.

Siihen saakka toimitusjohtajan pallilla istuu Kari Veijonen , joka siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi Saivosalmen aloittaessa toimitusjohtajana. Veijonen jatkaa myös nykyisten asiakkuuksiensa projektijohtajana.

Rientola Place Marketingissa työskentelee 11 henkeä, Helsingissä Rientolalla on 32 henkeä.