Uutiset

Talouden taantuma
herättää äänestäjät

TS/Ari-Matti Ruuska<br />Piikkiöläinen Susanna Torkkila arvelee talouden taantuman kasvattavan ihmisten yhteiskunnallista ajattelua.
TS/Ari-Matti Ruuska
Piikkiöläinen Susanna Torkkila arvelee talouden taantuman kasvattavan ihmisten yhteiskunnallista ajattelua.

- Nyt kun talous on heikentynyt ja mennään kohti lamaa, voi olettaa, että äänestäminenkin alkaa kiinnostaa, arvelee piikkiöläinen Susanna Torkkila . Piikkiön sosiaalidemokraatteja vuoden alusta lähtien johtava Torkkila on aiemmin toiminut Kemianliiton ammattiyhdistysaktiivina, mutta alan vaihdon jälkeen päätynyt Metallityöväen liittoon. Nykyinen työpaikka on Piikkiön hyttitehdas, jossa hän käyttää ohutlevykonetta.

Kaksi vuotta puolueen jäsenenä ollut Torkkila on jo kahteen otteeseen osallistunut kunnallisvaaleihin, mutta valtuustopaikkaa pitää vielä odotella. Piikkiöläisellä ei ollut asiaa uuden Kaarinan valtuustoon.

- Taisin kampanjoida turhan paljon Piikkiön puolella, kun Kaarinasta tuli kuitenkin suhteessa parempi äänisaalis, Torkkila tuumii.

Puolueen uuden puheenjohtajan Jutta Urpilaisen Torkkila arvioi selvinneen hyvin alkutaipaleestaan, vaikka kunnallisvaaleissa tulikin takkiin.

- Vaikutus on näkynyt jo kuntatasollakin. Uusia nuoria jäseniä on tullut lisää, Torkkila arvioi puheenjohtajavaihdoksen vaikutuksia.