Uutiset

Korppoossa bensa-asema vihdoin auki

Turun Sanomat, Korppoo

Korppoon keskustassa suljettuna ollut polttoainemyyntipiste on vihdoin avattu uudestaan.

K-Extra Korpo Handelin kauppias Jörgen Eklund iloitsee, kun bensaongelmat ovat vihdoin ratkenneet.

Kaupan pihalla sijaitsevan, kauppiaan omistuksessa olevan, kylmäaseman laitteet olivat kytkemättä helmikuusta lähtien, koska vanhojen öljy-yhtiön laitteiden kanssa oli ongelmia.

SEO:n projektipäällikkö Tero Riuttamäki harmittelee, että kauppiaalta on mennyt osittain paras lomasesonki ohi polttoainemyynnin ongelmien kanssa.

Korpoströmin polttoainemyyntipiste puolestaan uusittiin viime kesänä EU-normien mukaiseksi. Silti asemalta ei ole myyty tänä vuonna litraakaan bensiiniä.

- Kylmäaseman piti toimia heti keväästä lähtien palvellen sekä autoilijoita, mökkiläisiä että veneilijöitä. Nyt koneet ovat kunnossa, mutta atk-linjoissa on vikaa, eikä myynti onnistu, aivan hullu tilanne, päivittelee Korpoströmin Bo Mellberg .

Vajaa kilometri ennen Korppoon keskustaa sijaitsevalle vierasvenesatama Verkanille keskustan tankkausongelmat ovat merkinneet huimaa kasvua polttoainemyynnissä.

Verkanin polttoainepiste sijaitsee laiturin päässä ja on tarkoitettu veneilijöille, mutta tänä kesänä myös autoilijat ovat pakon edessä ja Verkanin yrittäjien iloksi löytäneet paikan.

Polttoaineletkut eivät kuitenkaan ulotu laiturilta autoihin asti, joten apuna tankkauksessa käytetään 20 litran kanistereita.